Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Που χάθηκες εσύ; Θυμάστε τον Μάικλ Όγιος… που είναι σήμερα;

Ο Μάικλ Όγιος είναι ένας Αργεντίνος ποδοσφαιριστής ο οποίος φόρεσε την φανέλα του ΟΦΗ για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα την περίοδο 2013-14!

Ήρθε στο Ηράκλειο επί εποχής Παύλου Δερμιτζάκη, τον οποίο είχε συστήσει στην Κρητική ομάδα ο Λουτσιάνο Γκαλέτι ο οποίος επίσης φόρεσε εκείνη την περίοδο τα «ασπρόμαυρα».

Ήταν μόλις 22 ετών (σήμερα είναι 31 ετών) και είχε δίψα για να κάνει καριέρα στο ποδόσφαιρο…. 

210410

Ο Όγιος ήρθε στην Κρήτη ως ένα μεγάλο ταλέντο του Αργεντίνικου ποδοσφαίρου ο οποίος μάλιστα ήταν διεθνής με Κ20 της Αλμπισελέστε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010. Ήρθε από την Εστουδιάντες στον ΟΦΗ με χρόνο αποχής λόγω ενός τροχαίου ατυχήματος που τον άφησε αρκετά πίσω…

Στον ΟΦΗ μέτρησε μόλις 13 συμμετοχές και 1 γκολ (κόντρα στον Παναιτωλικό) με τον Ρικάρντο Σα Πίντο που ήρθε αργότερα να δείχνει να μην τον υπολογίζει και ο παίκτης αποδεσμεύτηκε από τον σύλλογο. 

 

 

Στην συνέχεια της καριέρας του αγωνίστηκε σε Σαρμιέντο (Αργεντινή), Ντεπορτίβο Σάνταμαρίνα (Αργεντινή), Μπόκα Ούνιδος (Αργεντινή), Ντεπορτίβο Κουένκα (Εκουαδόρ), Γκουαγιακίλ Σίτι με την οποία μέτρησε 94 συμμετοχές και 28 γκολ σε 2.5 σεζόν (Εκουαδόρ) και από το 2021 φοράει την φανέλα της Μπαρτσελόνα Σπόρτινγκ Κλαμπ (Εκουαδόρ) ενώ δόθηκε δανεικός στην Κουίτο (Εκουαδόρ) όπου μέτρησε φέτος συνολικά 19 συμμετοχές 6 γκολ και 3 ασσίστ.