Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πράξη αγάπης από το “Thigaterra” I “Μαγειρεύουμε για Καλο Σκοπό”

Το Εστιατόριο Thigaterra προσπαθεί έμπρακτα και με κάθε τρόπο να δείχνει την αγάπη και το ενδιαφέρον της για τον συνάνθρωπο μέσα από ποικίλες φιλανθρωπικές δράσεις.

Άλλη μια τέτοια δράση θα πραγματοποιηθεί στις 2/04/2024 . Ένα μεγάλο γαστρονομικό event με σπουδαίους Chef από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους για

«ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ»

Σας προτρέπουμε να συμμετέχετε και εσείς σε αυτήν την σημαντική προσπάθεια βοηθώντας να εξαπλωθεί το μήνυμα της αγάπης και της φιλανθρωπίας.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου

Με το παρόν δελτίο τύπου θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε την φιλανθρωπική δράση που θα πραγματοποιηθεί στο εστιατόριο Thigaterra, που αποτελεί και
τον κύριος διοργανωτής σε συνεργασία με 5 κορυφαίους Σεφ, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Μαλεβιζίου .
Πιο συγκεκριμένα, το εστιατόριο Thigaterra, με το Σωματείο Μαγείρων Ζαχαροπλαστών και λοιπού προσωπικού κουζίνας διοργανώνουν την
εκδήλωση “Μαγειρεύουμε για Καλο Σκοπό” που θα πραγματοποιηθεί στις 02/ Απριλίου/2024 με 5 σπουδαίους Σεφ ( 2 εξ Αθηνών και 3 εξ Ηρακλείου)
που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα μαγειρέψουν για καλό σκοπό καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν στα πιο κάτω ιδρύματα.

Άγιος Σπυρίδων Κρουσώνα – Κέντρο Ειδικών Παίδων
Κέντρο Φροντίδας Α.μεΑ. “Δικαίωμα στη Ζωή” Άνω Καλέσσα
Σύλλογο “Στην αγκαλιά της Άννας”
Το κόστος του ολοκληρωμένου μενού της βραδιάς ( Σούπα, Ορεκτικό, Κυρίως
και Επιδόρπιο) ανέρχεται στην τιμή των 55€ με κρασιά που θα συνοδεύσει το
Οινοποείο Διαμαντάκης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο
281 600 8777 καθώς και για κρατήσεις θέσεων.
Ο Ιδιοκτήτης Εστιατορίου Thigaterra
Μανώλης Βοζικάκης