Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Προελαύνουν οι Ασίτες, 4-0 τον Αετό Ανωγείων!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησαν τη νέα χρονιά οι Ασίτες που επικράτησαν με 4-0 του Αετού Ανωγείων εντός έδρας.

Πετυχαίνοντας δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο το συγκρότημα του Δημήτρη Χωματά, νίκησε τον Αετό Ανωγείων και συνέχισε στον δρόμο των επιτυχιών.

Στο 12′ τα «Λιοντάρια» άνοιξαν το σκορ, με τον Μανώλη Ρουμπάκη να νικά τον Ανταλουδάκη για το 1-0 με γυριστό σουτ.

Στο 37′ οι γηπεδούχοι έκαναν δύο τα τέρματα τους με Ζαχαρία Κοπιδάκη και με το σκορ στο 2-0 πήγαν προηγούμενοι στα αποδυτήρια παρά το γεγονός ότι ο Αετός Ανωγείων είχε μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει με τον Χανιωτάκη ωστόσο να σουτάρει στο δοκάρι, στην προσπάθεια του.

Αφού δεν έγινε το 2-1, έγινε το 3-0, με τον Κάτελα να σκοράρει το ομορφότερο γκολ της συνάντησης, πολλά μέτρα μακριά από την περιοχή στο 50′.

Στο 75′ η σεμνή τελετή έλαβε τέλος, με τις Ασίτες να διαμορφώνουν το 4-0, με τον Στέλιο Κάββαλο ο οποίος υποδέχθηκε τη μπάλα από κόρνερ του Κάτελα και την έστειλε ν’ αναπαυθεί στο αριστερό “Γ” της εστίας του Ανταλουδάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με το σκορ στο 3-0, ο Κανταρτζής σκόραρε, με το γκολ να ακυρώνεται για οφσάιντ, γεγονός για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν στον πάγκο του Αετού Ανωγείων, με την ομάδα του Ζαχαρία Νοικοκυράκη παρόλα αυτά να έχει ευκαιρίες να πετύχει το γκολ της τιμής, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Ασίτες (Δημήτρης Χωματάς): Φουντουλάκης, Μανωλιτσάκης, Κοπιδάκης Ζ. (75΄Λιανδράκης), Ρουμπάκης Μ. (60′ Δ. Αναστασάκης), Παρασύρης Β., Κάββαλος, Κάτελας (75′ Σαβουϊδάκης), Ρουμπάκης Κ., Μουντράκης (46′ Σφακιανάκης), Πλουμής, Τριανταφύλλου (60′ Παρασύρης Γ.)
 
Αετός Ανωγείων (Ζαχάρης Νοικοκυράκης): Ανταλουδάκης, Κυριακάκης, Κονιός, Παπαδομιχελάκης (65′ λ.τ Κεφαλογιάννης Γ.), Οικονομάκης, Χανιωτάκης, Ζωνάκης, Αγγέλης, Δρίτσας, Κεφαλογιάννης Α. (46′ Κλάδος Μ.), Κανταρτζής