Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Προετοιμάζεται με απουσίες ενόψει Κηφισιάς ο ΟΦΗ

Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο ΟΦΗ για το ματς Κυπέλλου Ελλάδος, όπου την Πέμπτη στις 15:00 θα αντιμετωπίσει την Κηφισιά στην Καισαριανή, με μοναδικό στόχο την πρόκριση στους «16».

Ο Νίκος Νιόπλιας ωστόσο έχει να διαχειριστεί για ακόμα μία φορά την φετινή σεζόν απουσίες. Ο Ντίκο ο οποίος υπέστη κάκωση στον οπίσθιο μηριαίο στο ματς με τα Γιάννενα, ακολούθησε θεραπεία όπως και χθες. Ο Πασχάλης Στάικος ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση του περασμένου Σαββάτου έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Γιάννης Μπουζούκης δεν προπονήθηκε λόγω του ότι απουσίαζε (υποφέρει από ίωση). Ατομικό πρόγραμμα έκαναν για ακόμα μία ημέρα οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Χουάν Νέιρα.

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ασκήσεις κατοχής και τελειώματα φάσεων. Η προετοιμασία του ΟΦΗ θα ολοκληρωθεί με την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

Ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ασκήσεις κατοχής και τελειώματα φάσεων περιελάμβανε η σημερινή (18/10) προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς της περασμένης Κυριακής (16/10) με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ακολούθησαν μέρος της προπόνησης, με τους υπόλοιπους να προπονούνται κανονικά.

Ο Nouha Dicko έκανε θεραπεία, ο Πασχάλης Στάικος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, με τους Κοσμά Τσιλιανίδη και Juan Neira να συνεχίζουν πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Γιάννης Μπουζούκης απουσίασε λόγω ίωσης.

Επόμενη προπόνηση, με την οποία ολοκληρώνεται η προετοιμασία για τον αγώνα κυπέλλου με την Κηφισιά, έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (19/10), στις 10:30.