Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Προηγήθηκε αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Φωστήρα ο ΑΟΤ

Ο ΑΟΤ αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Φωστήρα στο Τυμπάκι (1-1) για την 14η αγωνιστική του 5ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής,.

Ο ΑΟΤ αν και προηγήθηκε στο σκορ με τον Βακράκο (52′) δέχθηκε την ισοφάρισε στο 73′ από τον Φωστήρα με τον Φέκκα και αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 για την 14η αγωνιστική του 5ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Χριστόπουλο να έχει δοκάρι για τον Φωστήρα στο 8ο λεπτό, ενώ στη συνέχεια ο ΑΟΤ πήρε μέτρα στο γήπεδο και έψαξε το γκολ με τον Βακράκο να είναι ο πρωταγωνιστής σε όλες τις φάσεις, με την καλύτερη εξ’ αυτών να έρχεται στο 37′, όπου δέχθηκε το στοπ από τον Φυλακτό, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο επιθετικός του ΑΟΤ δεν κατάφερε να επωφεληθεί από την προσωρινή αδράνεια της άμυνας του Φωστήρα που εν συνεχεία απομάκρυνε σε κόρνερ. 

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους ο Βακράκος βρήκε το γκολ που έψαχνε, όταν στο 52′ παρέλαβε την ασίστ από τον Γκελοσάνι και έγραψε το 1-0 με διπλή προσπάθεια. Στο 73′ ο Φωστήρας βρήκε το γκολ της ισοφάρισης, με τον Τσουβαλτζίδη να βγάζει εξαιρετική σέντρα από δεξιά και τον Φέκκα που κινήθηκε στην πορεία της μπάλας, την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1. 

Στα εναπομείναντα λεπτά οι δύο αντίπαλοι είχαν από μία κλασσική ευκαιρία για να πάρουν τη νίκη, με τον Σταυρακάκη αρχικά να αποκρούει εντυπωσιακά την εκτέλεση φάουλ του Χριστόπουλου στο 89′, ενώ ο Βακράκος με την συμπλήρωση των 90′ αστόχησε από θέση τετ-α-τετ.

AOT (Μιχάλης Κουτεντάκης): Σταυρακάκης, Λούσι, Σπυριδάκης, Τριανταφυλλίδης (67′ λ.τ Καργάκης Σ.), Κουρουθιανάκης, Μεϊρέλες, Βακράκος, Σίλβα, Γκελοσάνι, Αριστεινίδης (83′ Βρεττός), Κορνέλιους (90′ Δουλγεράκης)

Φωστήρας (Δημήτρης Αρναούτης): Φυλακτός, Τσουβαλτζίδης, Παρασκευόπουλος, Παπατζίκος, Μπεχλιβανίδης, Ξενοπανάγος, Χριστόπουλος, Θεοδωρίδης, Κρητικός, Φέκκας, Ανδρεόπουλος (65′ Κουμιώτης)