Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Προκρίθηκε και «βλέπει» Final 4 η Κ15 του ΟΦΗ

Τη συμμετοχή της στους αγώνες μπαράζ, με στόχο τη διεκδίκηση μιας θέσης στο Final 4 της διοργάνωσης, εξασφάλισε η Κ15 του ΟΦΗ, η οποία κατέκτησε και μαθηματικά την 1η θέση του Δ’ Ομίλου, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 με την αντίστοιχη της Παναχαϊκής στην Πάτρα, για την 4η αγωνιστική της 2ης φάσης του πρωταθλήματος Super League K15.

Μετά την ολοκλήρωση της 2ης φάσης, στην οποία απομένουν δυο αγωνιστικές, η ομάδα μας θα διεκδικήσει μια θέση στο Final 4 του πρωταθλήματος, μέσα από αγώνες μπαράζ, αρχικά με το δεύτερο του Γ’ Ομίλου και στη συνέχεια (αν προκριθεί) με τον νικητή του αντίστοιχου ζευγαριού από τους Ομίλους Ε’ και ΣΤ’.

Στην αναμέτρηση που έγινε σήμερα (2/4) στο γήπεδο Προσφυγικών, ο ΟΦΗ είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ δημιούργησε την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία στο 20ο λεπτό, με τον Πετούση να σουτάρει και να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Μαχλάς με πλασέ μέσα από την περιοχή ανάγκασε σε δύσκολη απόκρουση τον Ανδρεόπουλο, με το α’ ημίχρονο να ολοκληρώνεται χωρίς σκορ.

Ο ΟΦΗ συνέχισε να πιέζει, «ψάχνοντας» το γκολ, με τον Αντωνακάκη να χάνει σημαντική ευκαιρία στο 52’, στέλνοντας με κεφαλιά την μπάλα λίγο έξω από την εστία των γηπεδούχων.

Οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας απέδωσαν καρπούς στο 58’, με τον Αντωνακάκη να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Ρυακιωτάκη και να νικά τον Ανδρεόπουλο για το 0-1. Στο 68’ ο νεαρός επιθετικός έφτασε πολύ κοντά στο να χριστεί ξανά σκόρερ, όμως είδε την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα εκτός εστίας.

Λίγα λεπτά πριν τη λήξη και συγκεκριμένα στο 75’, ο Βιανέλλο ισοφάρισε σε 1-1 για την Παναχαϊκή, κόντρα στη ροή του αγώνα.

Κ15 ΟΦΗ (Π. Πετράς): Ψυκάκος, Μαριετάκης (70’ Κλάδος), Χριστουλάκης, Ξενούλης, Κοντόπουλος, Ασμαριανάκης, Ρυακιωτάκης, Πετούσης, Μαχλάς (40’ Μολυμπάκης), Ματθαιάκης (60’ Κασσαπάκης), Αντωνακάκης.