Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Προσέχουν για να… έχουν το γήπεδο τους στον ΟΦΗ

Συμμόρφωση στις οδηγίες ζητάει η ΠΑΕ ΟΦΗ-Λιγότερα εισιτήρια για λόγους ασφαλείας στις Θύρες 2, 3, και 7.

Ο Όμιλος εφιστά ουσιαστικά την προσοχή των φιλάθλων του και απαιτεί τη συμμόρφωση στους κανόνες ενόψει της νέας σεζόν.

Λόγω των αυστηρών μέτρων και του νέου αθλητικού νόμου, αλλά και με αφορμή κάποια μεμονωμένα περιστατικά τις περασμένης χρονιάς στις Θύρες 2, 3, και 7, οι «ασπρόμαυροι» ξεκαθαρίζουν τη θέση τους.

Κι αυτό γιατί τέθηκε σε κίνδυνο ακόμη και η υπογραφή της άδειας λειτουργίας του γηπέδου, την οποία, ωστόσο, εξασφάλισε. Με την προϋπόθεση, όμως, στην πρώτη σειρά των παραπάνω Θυρών θα μπουν σεκιούριτι και έτσι εκεί δε θα υπάρχουν πια εισιτήρια.

Η ανακοίνωση: «Το νέο, πολύ αυστηρό νομικό πλαίσιο του αθλητικού νόμου απαιτεί τη συμμόρφωση όλων στους κανόνες, προκειμένου να προστατεύσουμε το “σπίτι” μας και για μια ακόμα αγωνιστική σεζόν ο κόσμος του ΟΦΗ να αποτελέσει τον 12ο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας.

Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να μη δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα με τις πράξεις μας. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να επαναληφθούν συμπεριφορές που θέτουν σε κίνδυνο την ομαλή λειτουργία του γηπέδου μας.

Σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, όλα τα γήπεδα πλέον ελέγχονται από σύστημα καμερών ασφαλείας, γι’ αυτό και τα μέτρα πρόληψης θα είναι αυστηρά, ενώ σε προσωπικό επίπεδο οι κυρώσεις που θα υπάρξουν απ’ την ομάδα μας θα είναι ακόμα πιο αυστηρές. Σε όσους δε συμμορφώνονται με τους κανόνες και δε σέβονται το συντριπτικό ποσοστό των φιλάθλων μας.

Γνωρίζοντας όλοι τις ιδιαιτερότητες του γηπέδου μας θα πρέπει όλοι μαζί να προστατεύσουμε τον ΟΦΗ και το “σπίτι” μας. Να μην επιτρέψουμε στους λίγους και σε μεμονωμένα περιστατικά να στερήσουν το γήπεδο από τους πολλούς».