Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Προσγείωσε… ανώμαλα το Άλογο η Φαιστός – Νίκη με 5-1 στους Βώρους

«Φρένο» στην ανοδική πορεία του Αλόγου έβαλε σήμερα η Φαιστός, επικρατώντας με 5-1 για την 6η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Γιάννη Νικολιδάκη έδειξε πως άφησε πίσω της την ήττα με 1-0 από την Ανάληψη και αντέδρασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επιβάλλοντας την κυριαρχία της εντός των Βώρων.

Στο 9′ ο Ντρέκα έδωσε προβάδισμα στους Μεσαρίτες για το 1-0. Στο 25′ ήρθε το 2-0 για τη Φαιστό με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Φραγκιαδάκη, που κατέληξε στο “Γ” της εστίας του Ζερβού. Το Άλογο Μαλεβιζίου κατάφερε να μειώσει στο σκορ πριν την ανάπαυλα, με τον Βραχασωτάκη στο 33′.

Με το σκορ στο 2-1 ξεκίνησε το δεύτερο μέρους στους Βώρους, το οποίο όμως δεν κράτησε για πολύ, αφού ο Ντρέκα, με το δεύτερο του γκολ στην αναμέτρηση έγραψε το 3-1.

Στο 58′ ο Φραγκιαδάκης έφτασε μία… ανάσα και εκείνος σε ένα δεύτερο γκολ στο παιχνίδι, με τη μπάλα ωστόσο να μην του κάνει το χατίρι αφού σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ζερβού.

Τελικά το 4-1 δεν άργησε να έρθει, με τον Αλ. Νικολιδάκη  να σκοράρει με σουτ έξω από την περιοχή στο 67′.

Στο 78′ η σεμνή τελετή έλαβε τέλος στους Βώρους, με τον Μαυρογιαννάκη να στέφεται και εκείνος με τη σειρά του σκόρερ, διαμορφώνοντας το τελικό Φαιστός – Άλογο Μαλεβιζίου 5-1.

Φαιστός (Γιάννης Νικολιδάκης): Σταυρουλάκης, Κιουμουρτζάκης, Ντόκο, Παπαδάκης, Φραγκιαδάκης (66′ Παπαδάκης Α.), Άλλα, Ντρέκα, Νικολιδάκης, Τσούπι (75′ Νικηφοράκης), Παπαδάκης Ι., Μαυρογιαννάκης

Άλογο Μαλεβιζίου (Μάικ Παρθενάκης): Ζερβός, Κυραλάκης, Γκούφας, Χριστοδουλάκης, Περάκης, Γκιαουράκης, Κάββαλος, Βραχασωτάκης, Μανουσάκης, Πυτικάκης, Χρυσοφός