Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρωτιά σε όλη την Κρήτη για τον Α.Σ Academy Shotokan Heraklion στο Παγκρήτιο Κύπελλο Καράτε!

Και διοργάνωση και πρωτιά σε όλη την Κρήτη για τον Α.Σ ACADEMY SHOTOKAN HERAKLION στο Παγκρήτιο Κύπελλο Καράτε

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Απριλίου το Παγκρήτιο κύπελλο καράτε έγχρωμων και μαύρων ζωνών καράτε Κρήτης   «KARATE OPEN SERIES ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2024» στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλικαρνασσού στα Δύο Αοράκια.

Η Ακαδημία Σοτοκάν Καράτε Ντο Ηρακλείου, όπου μαζί με την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (ΕΛΟΚ) και με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης συνδιοργάνωσαν το φετινό Παγρήτιο Κύπελλο Καράτε , για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
πρώτευσε στην Κρήτη ανάμεσα σε 19 σχολές !

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του προπονητή Βασίλη Κατσαντά (Α.Σ. ACEDEMY SHOTOKAN HERAKLION)

Άλλη μια φορά που το Παγκρήτιο κύπελλο καρατε 2024 λήγει με μια γλυκιά γεύση για τον σύλλογο μας.

ΠΡΩΤΟΙ στην Κρήτη Ανάμεσα απο 19 σχολες για 2η συνεχόμενη χρονιά!  Είμαι ευγνώμων κ πολύ συγκινημένος με όλες τις προσπάθειες των παιδιών.

Δεν ειναι  σκοπός τα μετάλλια αλλα οταν σου λενε δεν θα τα καταφέρεις η σου βαζουν εμποδια..γινεσαι ακομη πιο δυνατος και καλύτερος!!

Κάθε συμμετοχή είναι μια εμπειρία, ένα μάθημα κ ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία να γινόμαστε πρωτα καλυτεροι ανθρωποι και μετα καρατεκα!!

Σαν διοργανωτής  για πρώτη φορα, είμαι πολύ ευγνώμων και νιωθω υπερήφανος για οτι κατάφερα και με όλο το φιλικό αλλά παράλληλα ευγενικά ανταγωνιστικό κλίμα! 

Θέλω να ευχαριστήσω άλλη μια φορά από τα βάθη της καρδιάς μου, τους γονείς,εθελοντες της σχολής μας που ηταν εκει και στήριξαν και βοήθησαν στην διοργάνωση κ στην ομαλή εξέλιξη των αγώνων. 

Ό,τι έχω καταφέρει 10 χρόνια τώρα, το οφείλω σε εσάς που κάθε μέρα που περνάει γινόμαστε όλο κι πιο δεμένοι.

Γονείς, σας ευχαριστώ πολύ που με εμπιστεύεστε για να μάθω στα παιδιά σας τι θα πει ήθος, πειθαρχία, σεβασμός, αξιοπρέπεια και πως ακόμα κι όταν τους αδικούν πρέπει να διεκδικούν το δικιο τους χωρίς να προσβάλλουν τους άλλους.. 

Στόχος μας, να κάνουμε το κρητικό καράτε πιο δυνατό!

Ευχαριστώ απο καρδιας τον Δάσκαλο Nikos Karaiskakis  και την  πρόεδρο τοπικης επιτροπή κρητης που με εμπιστεύτκαν,με στηριξε και οτι χρειάστηκε ηταν εκει να μου δώσει σωστές συμβουλές

Ευχαριστούμε ολόψυχα όλους τους χορηγούς μας που χωρίς αυτούς θα ηταν
δύσκολο το έργο μας αυτό

Ευχαριστώ θερμά την ελληνική ομοσπονδία καράτε,την ένωση διαιτητών για
την πολύτιμη προσφορά τους και την άψογη συνεργασία μας

Συγχαρητήρια σε ολους τους γονείς απο ολη την Κρήτη,ολους τους
αθλητες,προπονητες που ηταν στη γιορτη του Κρητικού καράτε 

Ενα τεράστιο ευχαριστώ απο καρδιας στους γραφιστες μας και φιλους μου Giannis Mavrantonakis και Chrysostomos Spetsidis για την τεράστια και ομορφη δουλεια που εκαναν!!!

Οπως και την δικηγορο και γραμματέα του συλλογου μας Pepi Katsiyannaki Ειστε οι καλύτεροι!!!

Ο καλύτερος φωτογραφος που ήταν κοντα μας Γιωργος Σηφακακης  και τον ευχαριστούμε πολυ για ολα οπως και τις  Πρώτες Βοήθειες από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό που ηταν κοντα μας!!

Ευχαριστώ απο την καρδια μου ολους τους μεγαλους μαθητες της σχολης και τους προπονητές μας που ηταν το σαββατο ολη την ημέρα διπλα στους
μικρους μαθητες και τους στηρίζαν με αγάπη!!

Ειναι ευλογια να εχεις διπλα σου καλα παιδια με αξιες στο δυναμικο σου

Τελος ευχαριστούμε ολοψυχα την περιφέρεια κρητης και τον κυριο Nikos Sirigonakis που ηταν κοντα μας οπως και τον Δημο Ηράκλειου και αντιδήμαρχο Ηρακλείου κυριο Γιάννης Τσαπάκης  που ήταν κοντά μας και είδαν την Άψογη διοργάνωση και τους αθλητές μας!!

Περιφέρεια Κρήτης / Region of Crete 

Δήμος Ηρακλείου – Municipality of Heraklion 

ΕΛΟΚ/Hellenic Karate Federation 

Υ.Γ οταν σου λενε δεν μπορεις… χαμόγελα και πες τους απλα κοιτα να
μαθαίνεις!