Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρόβλημα με Ελευθεριάδη στα Χανιά εν όψει Γιούχτα

Με προπόνηση στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου της Μοναχής Ελιάς συνεχίστηκε σήμερα, Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, η προετοιμασία της ομάδας των Χανίων για τον κυριακάτικο (18/02, 15:00) αγώνα με τον Γιούχτα στα Περιβόλια

Το κύριο μέρος του προγράμματος αφιερώθηκε σε προπόνηση ομαδικής επιθετικής τακτικής, στη συνέχεια ακολούθησε δίτερμα, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τελειώματα φάσεων.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και σήμερα οι Νίλι Περντόμο και Νεμάνια Νίκολιτς, ενώ εκτός προπόνησης έμεινε ο Χρήστος Ελευθεριάδης που ένιωσε ενοχλήσεις στο δικέφαλο.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με προπόνηση αύριο, Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, το πρωί στις 10:30 στη Μ.Ελιά, οπότε και ο Γιάννης Ταουσιάνης θα ανακοινώσει την αποστολή.

Η ενημέρωση των Χανίων για τα εισιτήρια:

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι έχει ξεκινήσει η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα απέναντι στον Γιούχτα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου (15:00) στο γήπεδο Περιβολίων, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League 2.

Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια μέσω του διαδικτύου από την πλατφόρμα της Ticketmaster (www.ticketmaster.gr) και από την ηλεκτρονική διεύθυνση της ΠΑΕ Χανιά (www.chaniafc.gr).

Επίσης, την ημέρα του αγώνα η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει δύο ώρες πριν από την προγραμματισμένη έναρξη της αναμέτρησης (13:00), από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρες 1,2: 10 ευρώ
Θύρα VIP: 20 ευρώ

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, θα εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου τους.

Λεωφορείο για τα Περιβόλια
Να σημειωθεί επίσης ότι οι φίλαθλοι της ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να μεταβούν και αυτήν την Κυριακή στο γήπεδο των Περιβολίων με λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ που θα εκτελέσει δρομολόγια αποκλειστικά για τους φίλους των Χανίων.

Τα δρομολόγια που θα πραγματοποιηθούν είναι τα εξής:

Οδός Ζυμβρακάκηδων – Γηπ.Περιβολίων στις 14:30

Γηπ.Περιβολίων – Οδός Ζυμβρακάκηδων στις 17:05

ΣΗΜ.: Όσοι από τους φιλάθλους, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα, χρησιμοποιήσουν κάποια άλλη αστική γραμμή για την μετακίνησή τους από και προς την Δημοτική Αγορά, με την επίδειξη του εισιτηρίου του αγώνα ή του εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν έκπτωση 50% στο εισιτήριό τους.