Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρόκριση για Ζαρό, 4-2 τον ΠΑΟ Δειλινών, αφιερωμένη στον πρόεδρο Γ. Αλμπαντάκη!

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ πέρασε ο Ζαρός, ο οποίος κατάφερε να επικρατήσει με 4-2 του ΠΑΟ Δειλινών, μία ιδιαίτερη νίκη καθώς οι παίκτες της ομάδας θέλησαν να την αφιερώσουν στον πρόεδρο Γιάννη Αλμπαντάκη, του οποίου η σύζυγος γέννησε σήμερα!

Ο ΠΑΟ Δειλινών ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι, ωστόσο η συνέχεια ανήκε στους Μεσσαρίτες οι οποίοι κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 0-1 και να επιβληθούν. 

Στο 25′ ο Ρεμούνδος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 0-1 για τα Δειλινά. Η απάντηση από πλευράς Ζαρού ήρθε σχετικά άμεσα με τον ίδιο τρόπο που δέχθηκε το γκολ. Ο Ξεκαρδάκης κέρδισε πέναλτι, το οποίο ανέλαβε και εκτέλεσε εύστοχα ο Ρομπάκης, κάνοντας το 1-1 στο 35′. Στο 1ο λεπτό της επανάληψης ο Λυκούδης επιχείρησε απευθείας εκτέλεση κόρνερ, με την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό της ομάδας των Δειλινών και να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-1. Στο 61′ από σέντρα του Καρούζου ο Ξεκαρδάκης με ωραίο τελείωμα έκανε το 3-1. Στο 55′ τα Δειλινά μπήκαν ξανά στο παιχνίδι με τον Χασουράκη να σκοράρει με κεφαλιά και να μειώνει σε 3-2, ενώ το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 75′ ο Λυκούδης με ατομική ενέργεια και σουτ!

Οι συνθέσεις του αγώνα:

ΖΑΡΟΣ: Αλεξάκης, Νικολαντωνάκης, Σαριδάκης Κ., Καπετανάκης, Αλμπαντάκης Ε., Λυκούδης, Λεμονάκης, Καρούζος (81′ Αλμπαντάκης Στ.), Γιατρομανωλάκης (46′ Μανιαδάκης), Ρομπάκης (75′ Τσαγκαράκης), Ξεκαρδάκης (81′ Χαραλαμπάκης)

ΔΕΙΛΙΝΑ: Πλευριτάκης, Χασουράκης, Παρασύρης, Κουναλάκης, Στοιχειός, Μιχελάκης, Νικητόπουλος, Πασσάς, Ρεμούνδος, Λαυρεντίου Ταμιωλάκης