Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρόκριση του τμήματος σκάκι του Ηράκλειο Ο.Α.Α. στο Final4 Κρήτης!

Ολοκληρώθηκαν τα ομαδικά νεανικά πρωταθλήματα (μέχρι 16 ετών) σκακιού Ανατολικής και Δυτικής Κρήτης.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα του Ηράκλειο ΟΑΑ κέρδισε την πρόκριση για το Final 4 Κρήτης που θα γίνει στις 4-5 Νοεμβρίου. Ο Πρωταθλητής Κρήτης θα συμμετάσχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στις 14-17 Δεκεμβρίου.

Η σύνθεση των ομάδων ήταν με έξι σκακιέρες. Η ομάδα του Ηράκλειο χρησιμοποίησε 11 παίκτες-τριες, δίνοντας την δυνατότητα σε πολλά παιδιά να παίξουν την πρώτη τους επίσημη παρτίδα και συγχρόνως η ομάδα να καταφέρει να πρωταγωνιστεί, δείχνοντας το βάθος και την δουλειά που γίνεται στην ακαδημία της!

Με την ομάδα συμμετείχαν οι Διαμαντής Άγγελος, Μακρής Γιώργος, Φαρσάρης Χαράλαμπος, Καισερλής Νικόλαος, Ποταμίτης Ραφαήλ, Φραγκουλάκης Λουκάς, Διαμαντή Ελένη, Παπαδάκη Νίκη, Παπαγεωργίου Δήμητρα και Κατερίνα και η 6χρονη (!!!) Μαμουλάκη Μαρίσια. Προπονητής και αρχηγός της ομάδας είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης.

Το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί, η ομάδα του Ηράκλειο θα αγωνιστεί στο 1ο Υβριδικό Κύπελλο Πόλεων (U1800). Είναι η μόνη ομάδα που συμμετέχει από την Κρήτη και θα αντιμετωπίσει ομάδες από την υπόλοιπη Ελλάδα και Κύπρο! Να ευχηθούμε στην ομάδα καλή επιτυχία σε όλες τις διοργανώσεις της! Η ακαδημία του Ηράκλειο Ο.Α.Α λειτουργεί στην Μποφώρ 1. Την επόμενη βδομάδα ξεκινάνε και μαθήματα ενηλίκων.

Για οποιαδήποτε πληροφορία : 2810224745, ή στον προπονητή κ Εμμανουηλίδη 6973770228 / irakliooaa@grchess.com