Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρόταση σε Παμλίδη τα Χανιά – Άλλοι τρεις στο κάδρο

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γιώργου Παμλίδη δείχνουν τα Χανιά, έχοντας καταθέσει πρόταση στον 32χρονο επιθετικό. Ο Παμλίδης ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια ήταν στον ΠΑΣ Γιάννινα έχει δεχτεί κρούση από την ομάδα του Δημήτρη Σπανού και αναμένεται η απάντησή του.

Οπως φαίνεται πάντως, τα Χανιά δεν είναι μόνα τους στη διεκδίκηση του έμπειρου επιθετικού ο οποίος στα δύο χρόνια που έμεινε στον ΠΑΣ μέτρησε συνολικά 57 συμμετοχές με απολογισμό 9 τέρματα και 3 ασίστ, εκ των οποίων τα 3 (γκολ) ήταν την χρονιά που πέρασε.

Παράλληλα, τα Χανιά ενδιαφέρονται για έναν ακόμα παίκτη που ήταν φέτος τον ΠΑΣ Γιάννινα τον οποίο δεν αποκλείεται να αποκτήσουν ως μπακ-απ του Κώστα Προβυδάκη. Αυτός είναι ο Κώστας Πανάγου ο οποίος αγωνίζεται ως δεξιός μπακ, παίζοντας την χρονιά που πέρασε με τον ΠΑΣ σε 7 ματς, εκ των οποίων τα έξι στην Super League. Προηγουμένως αγωνίστηκε στον Ηρακλή για δύο σεζόν. Η ηλικία του είναι 26 ετών, έχοντας γεννηθεί στις 11 Ιουνίου 1998.

Από ‘κει και πέρα τα Χανιά έχουν εκφράσει ενδιαφέρον προς τον Ολυμπιακό για δύο ποδοσφαιριστές που ήταν στην Β ομάδα, εκ των οποίων το ένα είναι αυτό του Πέτρου Μπαγκαλιάνη. Το άλλο είναι αυτό του Αλγκασίμ Μπα. Και οι δύο ποδοσφαιριστές δεν δείχνουν πάντως σύμφωνοι ν’ αγωνιστούν στην Super League 2, με τον επιθετικό από την Γουινέα να τον θέλει μεταξύ άλλων ο ΑΠΟΕΛ, ο δε Μπαγκαλιάνης έχει σαν προτεραιότητα ομάδα της Super League.

Πηγή: athlitiko