Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας!

Ο Γιώργος Μπαντής μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook προχώρησε σε μία ανατριχιαστική αποκάλυψη

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει: «Πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, στον οποίο η Πολιτεία οφείλει χρήματα, παρότι υπάρχει ψηφισμένος και σε ισχύ νόμος του κράτους (Ν.3606/2007 αρ.86 παρ.13), έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Επιτέλους, εφαρμόστε τον νόμο πριν είναι αργά…».

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ταυτότητα του πρώην ποδοσφαιριστή ωστόσο τα όσα επισημάνει είναι πολύ σοβαρά και πρέπει άμεσα να τα λάβουν υπόψιν οι αρμόδιοι πριν να είναι αργά με τις μνήμες από την πρόσφατη τραγωδία με την αυτοκτονία του Νίκου Τσουμάνη να είναι νωπές.

Φυσικά από το ποστάρισμα του Μπαντή μπαίνει ξεκάθαρο σε πρώτο πλάνο ευθυνών ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, που σε μία ακόμα περίπτωση δεν έχει τα αντανακλαστικά να πράξει το αυτονόητο και να εκχωρήσει χρήματα σε κάτι που ήδη έχει ψηφιστεί και αποτελεί νόμο του κράτους.

Εδώ όμως το ζήτημα είναι πολύ λεπτό, γιατί μιλάμε για θέμα επιβίωσης και θα πρέπει να δώσει άμεσα λύση προκειμένου να μην υπάρξουν χειρότερες συνέπειες.

Βέβαια, το ιστορικό του Λευτέρη Αυγενάκη έχει αποδείξει πως η ευαισθησία του εξαντλείται μόνο σε θέματα που άπτονται της αγαπημένης του ομάδας, αλλά και σε ότι αφορά την χρηματοδότηση διοργανώσεων και συλλόγων από τον εκλογικό τόπο του, δηλαδή, το Ηράκλειο Κρήτης…

Δείτε το σχετικό ποστάρισμά του:

Πηγή: theopinion.gr