Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρώτη νίκη για τις Μοίρες, 3-0 τη Βόνη στο Αστρίτσι

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η ΑΕ Μοιρών, επικρατώντας της Βόνης στο Αστρίτσι με 3-0 για την 3η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Μία σημαντική για την ψυχολογία τους, νίκη κατάφεραν να πάρουν οι Μοίρες, επικρατώντας της Βόνης εκτός έδρας με 3-0, με πρωταγωνιστή τον Καρταλιανάκη, ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι στο 70′ και μέχρι το τέλος πέτυχε δύο γκολ για να διαμορφώσει το αποτέλεσμα.

Οι Μοίρες κατάφεραν στα μισά του πρώτου μέρους να ανοίξουν το σκορ, με τον Κιόρι να κερδίζει πέναλτι και τον Πηρουνάκη να το εκτελεί εύστοχα για το 1-0.

Η Βόνη προσπάθησε να ανεβάσει την πίεση της στα αντίπαλα καρέ και να βρει την ισοφάριση, αλλά η τελική προσπάθεια δεν ήταν η αναμενόμενη.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 70′ ο Χρήστος Ορφανουδάκης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Καρταλιανάκη και εκείνος με δύο γκολ τον αποζημίωσε.

Αρχικά δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του, έγραψε με πλασέ το 2-0, ενώ στο 80΄με τον ίδιο ακριβώς τρόπο διαμόρφωσε το 3-0, κόντρα σε μία Βόνη που δεν είχε παρά υποψίες φάσεων, μην μπορώντας να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Δανδάλη.

Βόνη: Δροσατάκης, Σκαρβελάκης (65′ Σωμαράκης), Χατζησεβαστός, Γελαδάς (46′ Παπαγγελής), Μυρωδιάς (80′ Αλεξάκης), Κουκάκης (35′ λ.τ Βαταλάκης), Παπακώστας, Ζερβάκης, Καλογερίδης (65′ Καλαϊτζάκης) , Μυρωδιάς Τ., Σταυρακάκης

Μοίρες: Δανδάλης, Χαλκιαδάκης (46′ λ.τ Φανουράκης), Παπαδομανωλάκης, Πολυμερίδης, Ιερωνυμάκης, Μεντουδάκης, Τσακάνι, Κυριακάκης, Πηρουνάκης (90′ Χριστοδουλάκης), Σκαπέρδας (70′ Καρταλιανάκης), Κιόρι