Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρώτη συγκέντρωση και αγιασμός στον ΠΑΟ Δειλινών (photos)

Το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του ΠΑΟ Δειλινών, στο γήπεδο 5χ5 της περιοχής, όπου βρίσκονται και τα γραφεία του σωματείου, ενώ έγινε και ο καθιερωμένος αγιασμός.

Στην πρώτη αυτή συνάντηση βρέθηκαν τόσο οι παλιοί όσο και οι νέοι ποδοσφαιριστές της ομάδας αλλά και αρκετός κόσμος της περιοχής, ενώ υπήρξε παρουσία της Διοίκησης και σύσσωμο το τεχνικό τιμ. 

Σήμερα Πέμπτη στις 19:00 θα γίνουν εργομετρικά και θα συνεχιστούν την Παρασκευή στις 21:00.  Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 7 Αυγούστου στο γήπεδο του Λίντο!

Αναλυτικά η ενημέρωση της ομάδας:

Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη συγκέντρωση γνωριμίας της ομάδας των Δειλινων, καθώς και ο αγιασμός.

Παρουσία παλιών και νεαποκτηθεντων ποδοσφαιριστών και αρκετού κόσμου της περιοχής έγινε ο αγιασμός με παρουσία 25 συνολικά ποδοσφαιριστών.

Στους ποδοσφαιριστές μίλησε ο πρόεδρος , ο αντιπρόεδρος, και ο γενικός αρχηγός , καθώς και σύσσωμο όλο το προπονητικό team της ομάδας.

Ορίστηκαν 2 γκρουπ που θα περάσουν από εργομετρικες μετρήσεις την Πέμπτη στις 19.00 και την παρασκευή στις 21.00.

Ο πρόεδρος κος Κεφαλουκος ανακοίνωσε επίσημα ότι η ομάδα θα κάνει προετοιμασία στο γήπεδο του Λίντο , και επίσης όλα τα εντός έδρας ματς πρωταθλήματος και κυπέλλου θα γίνουν στο γήπεδο του ΠΟΑ στο Ατσαλένιο.

Η ομάδα μπαίνει στο γήπεδο επίσημα για προπονήσεις , την Δευτέρα 7 Αυγούστου στο γήπεδο Λίντο στις 22.00μμ.

Σας στέλνουμε φωτογραφικό υλικό από την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας και τον αγιασμό !