Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρώτο τέστ για τον Αστέρα Μυρτιάς Πόρο κόντρα στον ΟΦΑ

Την πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας της διανύει η ομάδα των Χρήστου Καργιώτη, Δημήτρη Τσέρου και προς το τέλος αυτής κλείστηκε και το πρώτο φιλικό παιχνίδι

. Πρώτο τεστ το Σάββατο (17/09, 18:30) στο Αρκαλοχώρι για τον Αστέρα Μυρτιάς Πόρο. Οι άνθρωποι και οι φίλοι του σωματείου θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν μια πρώτη γεύση από τη νεοσύστατη ομάδα απέναντι στον ΟΦΑ που πέρυσι αγωνίζονταν στην Α1 ΕΠΣΗ αλλά φέτος κάνει… restart από τη Β’ ΕΠΣΗ.

Ωστόσο ο Αστέρας Μυρτιάς Πόρος δεν θα τον βρει στο δρόμο του στο πρωτάθλημα καθώς εκείνος βρίσκεται στον 2ο όμιλο και η ομάδα του Αρκαλοχωρίου στον 1ο.

Ένα καλό τεστ για τους “κοκκινομπλε” με αντίπαλο της ίδιας κατηγορίας από το οποίο ωστόσο είναι πάρα πολύ νωρίς να βγουν συμπεράσματα. Και αυτό διότι η νεοσύστατη ομάδα πάτησε γήπεδο μόλις την περασμένη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου. Χρήστος Καργιώτης και Δημήτρης Τσέρος έδωσαν το πρώτο ρεπό την Πέμπτη (15/09) στους παίκτες τους και από την Παρασκευή (16/09) αμφότεροι ανανέωσαν το ραντεβού τους το απόγευμα (17:30) στο Αστρίτσι για την συνέχεια της προετοιμασίας τους.