Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πότε θα παίξει μπάλα η Ανάληψη;

Έχει μεσολαβήσει τουλάχιστον ένας μήνας από το τελευταίο παιχνίδι της Ανάληψης στο πρωτάθλημα και παρότι η ομάδα πήγαινε από τη μία επιτυχία στην άλλη, η αποχή από την αγωνιστική δράση έχει επιφέρει καθίζηση παρόμοια με τις καλοκαιρινές διακοπές.

Το σύνολο του Γιάννη Κουλούρα έχει να αγωνιστεί από τις 26 Νοεμβρίου και τη νίκη με 6-0 επί της Γόρτυνας και έκτοτε πέρα από τις προπονήσεις, δεν έχει πατήσει γήπεδο.

Τα συνεχόμενα παιχνίδια στο πρόγραμμα με ομάδες που δεν ανήκαν στο Μητρώο αλλά και εκείνες που αποχωρήσει από το πρωτάθλημα για να αγωνιστούν στην Youth League, όπως είναι κατανοητό έχουν αδρανοποιήσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι καλούνται μέσα από τις προπονήσεις να παραμείνουν σε φόρμα.

Παρά τις όποιες προσπάθειες του προπονητή, Γιάννη Κουλούρα δεν κατέστη δυνατή η διεξαγωγή κάποιου φιλικού αγώνα κι όπως όλα δείχνουν η ομάδα θα πάει να παίξει μετά από 1,5 μήνα περίπου κόντρα στον ΟΦΑΜ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Β1 ΕΠΣΗ.

Ένα σημαντικό διάστημα αποχής από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, το οποίο ίσως επηρεάσει την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ανάληψη από την έναρξη της σεζόν.