Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Π. Νικολάου: “Για εμένα δεν έχει τελειώσει ο κύκλος που λέγεται ΑΕΚατσαμπά”

Το αντίο του Προκόπη Νικολάου στην ΑΕΚατσαμπά

Ο Προκόπης Νικολάου μετά από τέσσερα χρόνια στην ΑΕΚατσαμπά δεν θα συνεχίσει στο σωματείο με τον νέο σταθμό της καριέρας του να είναι η Χαραυγή.

Ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής της ΑΕΚατσαμπά θέλησε να πει το δικό του αντίο στην ομάδα του Κατσαμπά μέσω ανάρτησης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τονίζοντας ότι για εκείνον δεν έχει κλείσει ο κύκλος της ΑΕΚατσαμπά.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Θα έλεγα ότι ένας κύκλος τελείωσε δεν το λέω γτ για εμένα δεν έχει τελειώσει ο κύκλος που λέγεται ΑΕΚ Κατσάμπα η ομάδα τής καρδιάς μου κ της ψυχής μου …..4 χρόνια υπέροχα αξέχαστα που θα τα κάνω παραμύθι να το λέω στα παιδιά μου……στην ΑΕΚ γνώρισα αληθινούς ανθρώπους δεν κοίταξαν τι χρόμα έχω από που είμαι με αγκάλιασαν σαν παιδί τούς κ τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου….. Για τους συμπαίκτες μου θέλω να πω ότι είναι κάτι παραπάνω από φίλοι για εμένα είναι αδέρφια μου γτ σε όλα ήταν δίπλα μου κ ποδοσφαιρικά κ στην προσωπική μου ζωή…… τέλος θέλω να πω ενα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο μου κ αδερφό μου Κώστα μπαρκατσα κ ένα μεγάλο συγνώμη…..ΑΕΚ Κατσάμπα = ΜΠΑΡΚΑΤΣΑΣ…….ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΆΣΩ ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΕΎΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΎΤΕΡΟ,ΑΕΚ ΣΤΑ ΕΎΚΟΛΑ ΑΕΚΑΡΑ ΣΤΑ ΔΎΣΚΟΛΑ…..