Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ρίχνει «βόμβα» μεγατόνων ο Ερμής Ζωνιανών: Έχει αποφασίσει να μετακομίσει στο Ηράκλειο!

Σαν «βόμβα» έσκασε το δημοσίευμα που κάνει λόγο για μετακόμιση του Ερμή Ζωνιανών στην ΕΠΣ Ηρακλείου.

«Βόμβα» στο Ηρακλειώτικο αλλά και στο Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο πάει να… βάλει ο Ερμής Ζωνιανών, ο οποίος μοιάζει αποφασισμένος, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του rethymnosports.gr, να αποχωρήσει από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΡ και να ενταχθεί σε αυτά της ΕΠΣΗ.

Μάλιστα, από τη στιγμή που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική, ο Ερμής Ζωνιανών σε περίπτωση που υποβιβαστεί και η ΕΠΣΗ ικανοποιήσει το αίτημα του, θα αγωνιστεί από την πρώτη κιόλας χρονιά στην Α1 Κατηγορία!

Το δημοσίευμα του rethymnosports.gr αναφέρει:

Μετά από τον Αετό Ανωγείων μία ακόμη ομάδα του ορεινού Μυλοποτάμου είναι έτοιμη να μετακομίσει στα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα του Ηρακλείου.

Δεν είναι άλλος από τον Ερμή Ζωνιανών, ο οποίος φέρεται να έχει πάρει την απόφαση να μετακομίσει στον όμορο νομό, εφόσον υποβιβαστεί από την Γ’ Εθνική στο τέλος της σεζόν. Αυτό αποκάλυψε πρόεδρος ομάδας στην συνάντηση σωματείων την Τρίτη στο γήπεδο Μισιρίων, όπως του διεμήνυσε παράγοντας του Ερμή Ζωνιανών σε επικοινωνία που είχαν.

Για να γίνει αυτή η μετακόμιση… θα πρέπει να συναινέσει και η διοίκηση της ΕΠΣ Ρεθύμνου, η οποία θα κληθεί να αποφασίσει εφόσον υλοποιηθεί και επίσημα η σκέψη των Ζωνιανών.