Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ρεθυμνιακός: Η σημαία στον ιστό της!

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση γεμάτη αγάπη και εγκώμια, ο Ρεθυμνιακός ανακοίνωσε την παραμονή ενός εμβληματικού παίκτη της ομάδας. 

Αναλυτικά:

Ο ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ… ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΟΝΤΑΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΙΑΝΥΣΕΙ ΤΟΝ 5ο ΓΕΝΑΡΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΟΧΩΡΑΣ ΣΥΝΑΧΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

Ο πρεσβύτερος «σέρνει» τον «χορό»…

Αποτελεί έναν από τους εμβληματικούς ποδοσφαιριστές μας. Και ο χαρακτηρισμός δεν έχει να κάνει μόνο με την προσφορά του στον Ιστορικό, αλλά και με το γεγονός ότι παραμένει πιστός στα «κυανόλευκα» έτοιμος πλέον να προσφέρει όλα εκείνα τα εμπειρικά , αλλά και ικανοτήτων στοιχεία που διαθέτει, για 5η χρονιά στην ανατολική πλευρά της Σοχώρας. Ο Νίκος Χαλκιαδάκης φαίνεται ότι δεν έχει απλά «ριζώσει» στο έδαφος το οποίο φέτος του χάρισε έναν ακόμη τίτλο στην αξιοπρόσεκτη καριέρα του, το πρωτάθλημα Ρεθύμνου, αλλά είναι έτοιμος να δώσει με την δική του ιδιαίτερη θέληση όλα εκείνα τα plus που του έδωσαν άλλωστε θέση σε 33 από τους φετινούς επίσημους αγώνες της ομάδας μας.

Όταν στις 8 Ιανουαρίου του 2020 είχε ανακοινωθεί και επίσημα στην ομάδα μας, ο γεννημένος στις 4 Απριλίου 1995 μέσος, δεν είχε ίσως υπολογίσει ότι το γήπεδο του περιφερειακού θα αποτελούσε έναν «σταθμό» στην καριέρα του, που όλα δείχνουν θα είναι ο πιο διαχρονικός της. Άλλωστε τα 4,5 χρόνια παραμονής στο «γηπαετούς» της Επισκοπής… καλύφθηκαν και αναμένεται να ξεπεραστούν κατά την διάρκεια της επερχόμενης περιόδου, όπου και ο πάντα προσεγμένα sport ντυμένος κεντρώος μας, θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του στην Α’ ΕΠΣΡ, αν δεν υπάρξει κάποια συγκλονιστική εξέλιξη με το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Μέχρι πάντως να γνωρίζουν τα «δελφίνια» τι… μέλει γενέσθαι στην συγκεκριμένη υπόθεση, ευκαιρία είναι να δούμε γιατί η παραμονή του Νίκου Χαλκιαδάκη, η πρώτη ανακοινώσιμα ποδοσφαιρική είναι σημαντική στο «χτίσιμο» του ρόστερ του Ρεθυμνιακού μας για την νέα σεζόν. Ο 29χρονος μέσος που κάποιες φορές βάση της εμπειρίας, αλλά και τον ικανοτήτων του αγωνίστηκε και ως στόπερ, φόρεσε την φανέλα με το «δελφίνι» στην θέση της καρδιάς σε 33 αγώνες των «κυανόλευκων» την σεζόν που διανύσαμε, κατακτώντας το πρωτάθλημα και αποτελώντας φιναλίστ στο κύπελλο Ερασιτεχνών Ρεθύμνου. Στα 2.786 λεπτά που αγωνίστηκε είχε πέρα της πολύτιμης παρουσίας του, στους αγωνιστικούς χώρους των γηπέδων του Νομού μας, αλλά και ολόκληρης της Κρήτης (μπαράζ ανόδου σε Γ’ Εθνική) και αξιοπρόσεχτα στοιχεία που… ανήκουν στην «ξύλινη γλώσσα» των αριθμών.

Πέτυχε 5 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο ΕΠΣΡ, το τελευταίο εκ’ των οποίων στην «αυλαία» των μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική και το ευρύ 4-2 επί του Καραβά στην Σοχώρα. Είναι χαρακτηριστική η αρέσκεια του να σκοράρει με πλασέ (3 γκολ) ενώ «σέρβιρε» (ασίστ) αντίστοιχα και 3 από τα φετινά επιτεύγματα του Ρεθυμνιακού μας στην σεζόν που πρόσφατα ολοκληρώθηκε.

«Αθόρυβος», αλλά συνάμα και πολύτιμος, ο 29χρονος ασφαλιστικός πράκτορας στο επάγγελμα, έχει αποδείξει με τον πλέον ενδεικτικό τρόπο, ότι μπορεί να ασφαλίσει την κατοχή μπάλας και να την προωθήσει με προοπτικές είτε με έξυπνες κάθετες, αλλά είτε και με βαθιές μπαλιές. «Καταπίνει» πολλά χιλιόμετρα σε κάθε αγώνα και είναι δυναμικός και «πεισματάρης» όταν αμύνεται. Αποτελεί πολύτιμο «εργαλείο» στα πλάνα του Ανδρέα Τσουπάκη.

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας μας :

«Το Δ.Σ. του Ρεθυμνιακού Α.Ο. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον έμπειρο μέσο Χαλκιαδάκη Νικόλαο. Ο γεννημένος στις 4 Απριλίου 1995 ποδοσφαιριστής αποτελεί τον παλαιότερο παίκτη του Ιστορικού καθώς είχε αποκτηθεί τον Ιανουάριο του 2020 και έκτοτε αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας μας. Την περίοδο που ολοκληρώθηκε είχε 33 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΡ, το κύπελλο Ερασιτεχνών και τα μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική, όπου πέτυχε 5 γκολ και είχε και 3 ασίστ. Με τον Ρεθυμνιακό έχει κατακτήσει 1 πρωτάθλημα, ενώ υπήρξε και δύο φορές φιναλίστ του κυπέλλου ΕΠΣΡ. Του ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες, όντας πεπεισμένοι ότι θα μας βοηθήσει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων μας».