Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ρούβας: Νέος πρόεδρος ο Μπ. Βολιτάκης – Είσοδος του Αγγ. Ξημεράκη στο Δ.Σ και στόχος να πρωταγωνιστήσει

Ιδιαίτερα ενισχυμένο είναι το νέο Δ.Σ της ομάδας του Ρούβα, το οποίο έχει θέσει και πρωταγωνιστικούς στόχους, θέλοντας να τερματίσει στην πρώτη τριάδα.

Επιστρέφει στα διοικητικά δρώμενα της ομάδας ο Μπάμπης Βολιτάκης, που αναλαμβάνει χρέη προέδρου στον σύλλογο της Γέργερης, ενώ παραμένει σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας και προστίθενται σε αυτό, η σημαία του Ρούβα, Άγγελος Ξημεράκης, ο οποίος αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα από άλλο πόστο, όπως και οι Σηφάκης Μανόλης και Φουντουλάκης Γιώργος.

Ο Μπάμπης Βολιτάκης υπήρξε και στο παρελθόν μέλος της διοίκησης της ομάδας της Γέργερης και αξίζει να σημειωθεί πως το Δ.Σ του Ρούβα όπως δημιουργείται, είναι το πλέον ενισχυμένο, με την κατανομή των ρόλων ν’ αναμένεται το επόμενο διάστημα, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την πρωταγωνιστική πορεία της ομάδας και τον τερματισμό στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος.

Από εβδομάδα θα ανακοινωθούν και οι πρώτες ανανεώσεις στους “μπλε”, οι οποίες έχουν δρομολογηθεί και μένει το τυπικό σκέλος της ανακοίνωσης, όπως και οι μεταγραφές οι οποίες θα είναι ιδιαίτερα αξιόλογες, προκειμένου η ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει.