Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ρούβας: Φτάνει στην πηγή αλλά…

Η ομάδα του Νίκου Τσερεβελάκη είναι μαζί με τον Κεραυνό οι ομάδες, που δεν έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, για εντελώς ωστόσο διαφορετικούς λόγους.

Ο Ρούβας μετά από χρόνια κατάφερε να επιστρέψει στην μεγαλύτερη τη τάξει κατηγορία του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου με ένα αρκετά καλοφτιαγμένο ρόστερ και παίκτες που έκαναν την διαφορά τις προηγούμενες σεζόν στην Α1 ΕΠΣΗ.

Με εξαίρεση τον αγώνα της πρεμιέρας απέναντι στον ΠΟΑ, η ομάδα της Γέργερης πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, όμως στο τελευταίο κομμάτι των αγώνων χάνει την συγκέντρωση της, με αποτέλεσμα να δεχθεί γκολ τα οποία οδηγούν σε απώλεια βαθμών.

Παρότι προηγούνταν στα παιχνίδια με Χερσόνησο (εντός), Ποσειδώνα (εκτός) και Μοίρες (εντός) δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της προβάδισμα με αποτέλεσμα και στα τρία να συλλέξει τον βαθμό της ισοπαλίας και όχι το απόλυτο που κάλλιστα θα μπορούσε.

Στο πρώτο παιχνίδι με την Χερσόνησο, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην εμβόλιμη αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ, δέχθηκε την ισοφάριση από τον Ψωρογιάννη στις καθυστερήσεις (1-1), ενώ τέσσερις ημέρες αργότερα και μάλιστα με αριθμητικό πλεονέκτημα, είδε τον Μαυράκη ξανά στις καθυστερήσεις να δίνει τον βαθμό της ισοπαλίας στον Ποσειδώνα (1-1).

Η κακοδαιμονία αυτή συνεχίστηκε και την περασμένη αγωνιστική, όπου τρίτωσε το… κακό, με τον Καρταλιανάκη να ισοφαρίζει για τις Μοίρες σε 2-2 όχι τόσο αργά στον αγώνα (78′). Για το γεγονός αυτό μίλησε στο Primesport.gr και ο προπονητής του Ρούβα, Νίκος Τσερεβελάκης, τονίζοντας πως πλέον, δεν αποτελεί σύμπτωση και πως η ομάδα του θα πρέπει να βελτιωθεί σε αυτό το κομμάτι.