Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ρωμανός: Μια ομάδα με παρελθόν, παρόν και πολύ μέλλον

Ο Ρωμανός πρωταγωνιστεί σε ένα ακόμα πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ. 

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο έχασε στα χασομέρια το πρωτάθλημα στην πρώτη σε τάξη τοπική κατηγορία.

Στην καλοκαιρινή  μεταγραφική περίοδο έχασε τέσσερις από τους ακρογωνιαίους λίθους της εξαιρετικής του πορείας.

Συγκεκριμένα αποχώρησε ο Μυλωνάς , ο Μεμοτσέλα και ο Σεραφειμίδης ποδοσφαιριστές που μάτωσαν τα αντίπαλα δίκτυα  σε αριθμό που έφτασε κοντά  τα 100.

Αν σ αυτούς υπολογίζουμε και την απώλεια του πολύπειρου Ταβλαδωράκη καταλαβαίνουμε όλη ότι η χρόνια που διανύουμε θα ήταν  μια πολύ δύσκολη χρονιά για το σωματείο της Ελιάς.

Την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Κώστας Ταβλαδωράκης ένας άνθρωπος με μακρά θητεία στα ποδοσφαιρικά δρώμενα αλλά χωρίς εμπειρία σαν προπονητής  στο επίπεδο αυτό. 

Η ποδοσφαιρική κοινή λογική σε καμία περίπτωση δεν θα έβαζε στοίχημα ότι ο Ρωμανός θα έκανε μια ανάλογη πορεία με αυτή την προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου.

Όμως ο Ρωμανός, ο Ταβλαδωράκης και οι ποδοσφαιριστές του κατάφεραν να διαψεύσουν και τον πιο αισιόδοξο φίλαθλο της ομάδας.

Ο Ρωμανός βρίσκεται με σαφώς πολύ χαμηλότερο μπατζετ , με την ενεργή και όχι απλά μικρή χρονικά συμμετοχή παιδιών από την ακαδημία , με ένα νέο αλλά ιδιαίτερα ικανό προπονητή που έδειξε το πόσο ικανός είναι στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα,

Βασικός συντελεστής είναι και η ηρεμία και η σιγουριά αλλά και το οικογενειακό κλίμα  της διοίκησης  Τζώρτζη που προσέφερε όλα αυτά που χρειαζόταν για να δουλέψεις και να απολαύσεις το ποδόσφαιρο χωρίς εξωγενείς παράγοντες.