Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σπουδαίο διπλό για τη Χερσόνησο μέσα στην Ελιά επί του Ρωμανού (0-1)

Με ένα πολύ μεγάλο διπλό μέσα στην έδρα του Ρωμανού στην Ελιά ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ η Χερσόνησος επικρατώντας με 0-1 της ομάδας του Ρωμανού για την 1η αγωνιστική. 

“Χρυσός” σκόρερ για την ομάδα της Χερσονήσου ήταν ο Αρχοντάκης που με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή στο 25΄χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Από την άλλη ο Ρωμανός με την απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο άξιζε να πάρει την ισοπαλία χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. 

Το ματς 

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι δεν είχε και τόσο καλό ρυθμό με την Χερσόνησο να έχει μια ελαφρά κατοχή της μπάλας και να είναι πιο επικίνδυνη στη φάση των αντεπιθέσεων προσέχοντας αρκετά τα νώτα της.

Η ομάδα του Μάριου Σηφάκη λειτούργησε σωστά στο αμυντικό κομμάτι και δεν άφησε ιδιαίτερα περιθώρια στο Ρωμανό που πάντως απείλησε πρώτος για το 1-0 μόλις στο 5΄με την εκτέλεση φάουλ του Κομνηνού να φεύγει ελάχιστα πάνω από την εστία του Μαραγκάκη.

Η Χερσόνησος από την μεριά της στην πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι κατάφερε να ανοίξει το σκορ όταν ο Αρχοντάκης με μακρινό δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια στον Κασσωτάκη κάνοντας το 0-1 στο 25΄για τους φιλοξενούμενους που ήταν και το σκορ για το πρώτο ημίχρονο στο οποίο στη συνέχεια δεν έγινε κάποια κλασική φάση στις δύο εστίες.

Ο Ρωμανός μπήκε πιο δυναμικά στο δεύτερο μέρος και έψαξε την ισοφάριση. Αφού αρχικά στο 57΄το παράλληλο γέμισμα του Ζερβού μέσα από την περιοχή δεν βρήκε αποδέκτη στο 62΄η ομάδα της Ελιάς έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση με το σουτ του Σαριδάκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μαραγκάκη.

To συγκρότημα του Κ. Ταβλαδωράκη έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει το ματς στο 67΄με τον Παχάκη όμως από πλεονεκτική θέση να σουτάρει πολύ άστοχα και τη μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.

Ο Ρωμανός που ήταν πολύ καλύτερος από την Χερσόνησο στο δεύτερο μέρος άγγιξε έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 1-1 στο 81΄όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μαρκόπουλου ο Περγαντής εξ΄επαφής μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ με κοντινό πλασέ. 

Ρωμανός: Κασσωτάκης, Ζερβός, Διακάκης (54΄Νοδαράκης), Περγάντης, Μπαλάφας, Παχάκης, Κεφάκης {86΄Παπαδάκης), Μαυρομάτης. Σαριδάκης (64΄Λαζανάκης). Κομνηνός (86΄Κάββαλος), Μαρκόπουλος.

Χερσόνησος: Mαραγκάκης, Νάτος, Στεργίου, Τριάντης, Ντελάκης, Κουτζαβασίλης, Καπετανάκης, Αγριμάκης (71΄Σταυριανός), Αρχοντάκης, Τραπιέρης (82΄Μηλάκης), Φρόκου (77 λ.τ Πρέντι)