Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ρ.Ε.Α: Eπιστροφή στις νίκες με διπλό εκτός έδρας επί της Καστοριάς (1-2)

Η νικηφόρα πορεία στα εκτός έδρας παιχνίδια συνεχίστηκε για τη Ρ.Ε.Α., κερδίζοντας με 2-1 στο ΔΑΚ Καστοριάς την ομώνυμη ομάδα, για την 7η αγωνιστική της Women’s Football League.
 
Η ομάδα του Ρεθύμνου επέστρεψε στις επιτυχίες, με την 4η συνολικά νίκη της και 3η συνεχόμενη εκτός έδρας. Στο ΔΑΚ Καστοριάς, παρά το τσουχτερό κρύο, οι παίκτριες του Ν. Κυριακόπουλου κατάφεραν να μείνουν συγκεντρωμένες στο πλάνο και να κατακτήσουν ακόμα 3 βαθμούς, εξαιρετικά σημαντικούς για τη δύσκολη συνέχεια.
 
Πρωταγωνίστρια ήταν για μία ακόμα φορά η Ματέους, η οποία με δύο δικά της γκολ στα 14’ και το 55’ έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην Ρ.Ε.Α  (0-2) και έβαλε τις βάσεις για μία ακόμα επιτυχία. Οι γηπεδούχες κατάφεραν να μειώσουν σε 1-2 στο 58’ με τη Nafula, χωρίς όμως να υπάρξει συνέχεια.
 
Με αυτό το «τρίποντο», η Ρ.Ε.Α  έφτασε τους 13 βαθμούς και θα αναμετρηθεί με τον ΟΦΗ στις 9 Δεκεμβρίου στο γήπεδο της Σοχώρας, καθώς μεσολαβεί ένα κενό λόγω της Εθνικής ομάδας.
 
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
 
11’ Η Μαρκουτσά σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή, με την τερματοφύλακα να μπλοκάρει.
14’ ΓΚΟΟΟΟΟΛ!!! Η Παντερή πάσαρε στη Ματέους, η οποία πέρασε και την τερματοφύλακα και με πλασέ άνοιξε το σκορ για τη Ρ.Ε.Α. 0-1!
16’ Τρομερή απόκρουση της Γκρίπενμπεργκ σε τετ α τετ, κρατάει το μηδέν στην άμυνα.
27’ Η Μπράμε σούταρε αλλά η τερματοφύλακας απέκτουσε την μπάλα, με το 0-1 να παραμένει.
55’ ΓΚΟΟΟΟΟΛ!!! Η Μπράμε βρήκε υπέροχα τη Ματέους και σε κενή εστία πλάσαρε για το 0-2.
58’ Η Καστοριά με την κεφαλιά της Nafula μειώνει σε 1-2, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.
69’ Τρομερή ευκαιρία για τη Ρ.Ε.Α., με την Παντερή να σεντράρει από δεξιά και την Κελαϊδή να σουτάρει, αλλά η αμυντικός της Καστοριάς έδιωξε πάνω στη γραμμή πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.
 
ΡΕΑ (Α. Πλατής): Γκρίπενμπεργκ, Κοτσάκι, Βορριά (33’ λ.τ. Κελαϊδή), Σολίς, Παντερή, Εράσο, Μαρκουτσά, Μπράμε, Ματέους, Γκάτσου, Δαφέρμου.