Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ρ. Λουτσέσκου: “Mπορεί να κερδίσαμε με 4-0 αλλά δεν ήταν εύκολο”

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΟΦΗ στον Κωστή Μπότσαρη και τα κανάλια Novasports και σχολίασε την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του, αλλά και την… εναλλακτική λύση με τον Μάρκος Αντόνιο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

Για το ματς με τον ΟΦΗ:
 
“Πρέπει να δουλεύουμε πολύ σε αυτά τα παιχνίδια. Μπορεί να ήταν αυτό το αποτέλεσμα με τέσσερα γκολ, χαμένες ευκαιρίες και με δύο χαμένα πέναλτι, αλλά δεν ήταν εύκολο. Έπρεπε να παίξουμε με μεγάλη συγκέντρωση, ο ΟΦΗ έχει ποιοτική ομάδα και έχει τη δυνατότητα να ελέγχει το παιχνίδι όπως λίγες ομάδες στο πρωτάθλημα. Είχαμε αποφασιστικότητα στο παιχνίδι και εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας, έχοντας υπευθυνότητα απέναντι σε τέτοιο αντίπαλο”.

 

Για τη θέση που δοκιμάστηκε ο Μάρκος Αντόνιο:

“Οι παίκτες δείχνουν με τις κινήσεις τους στο γήπεδο ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διαφορετικές καταστάσεις. Θα μπορούσε να ήταν μια επιλογή για πολλούς λόγους και ήταν ευκαιρία να τον δοκιμάσουμε σε αυτή τη θέση και τα πήγε πολύ καλά, καθώς ο Κωνσταντέλιας και ο Μουργκ έτρεξαν πολύ και κουράστηκαν. Έχει καλή νοοτροπία, τρέχει και είναι υπεύθυνος και ίσως θα μπορούσε να ήταν μια λύση για συγκεκριμένα παιχνίδια”.

Πηγή: novasports.gr