Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Σάρωσε» τα μετάλλια στο Βαλκανικό το αθλητικό σωματείο Ακαδημία Μαχητικών Τεχνών Αθλόπολις (Photos)

Είχε εξαιρετική παρουσία σε μία σημαντική διοργάνωση.

Το αθλητικό σωματείο Ακαδημία Μαχητικών Τεχνών Αθλόπολις είχε συνολικά 11 αθλητές στην αποστολή της Ελλάδας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου, που πραγματοποιήθηκε από 15 ως 17 Σεπτεμβρίου στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου. Η συγκομιδή του συλλόγου, μάλιστα, ήταν εντυπωσιακή, αφού κατέκτησε 6 μετάλλια, 2 χρυσά, 2 ασημένια και 2 χάλκινα.

Η σχετική ενημέρωση: «Με επιτυχία επέστρεψε η ελληνική αποστολή Ju Jitsu από το Βαλκανικό πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 15-17/09 στην πόλη Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 24 χώρες και 1270 αθλητές. Η χώρα μας κατέκτησε την 4η θέση στην γενική κατάταξη. Από το Ηράκλειο με την ελληνική αποστολή συμμετείχε το αθλητικό σωματείο Ακαδημία Μαχητικών Τεχνών Αθλόπολις, με 11 αθλητές. Ο προπονητής του σωματείου, Ζαϊμάκης Γιώργος, συνόδευσε τους αθλητές του , μετά από μία καλή προετοιμασία και κατάφεραν να φέρουν στην πόλη μας 6 μετάλλια: 2 χρυσά (Σφακάκη Κατερίνα & Ανδρεαδάκη Ελένη), 2 ασημένια (Βασιλάκη Έλενα & Σαμιώτης Γιάννης) και 2 χάλκινα (Ξενάκη Ζένια & Ξενάκης Πάρης).  Εξαιρετική ήταν η παρουσία και των υπόλοιπων αθλητών του Αθλόπολις : Ζαϊμάκης Μάξιμος, Καλαθάκης Νίκος, Ανδρεαδάκης Μάνος , Κασμιρλή Εβελίνα και Παπαγιαννόπουλος Αχιλλέας, παρά το γεγονός της πρώτης τους συμμετοχής σε διεθνές πρωτάθλημα, αγωνίστηκαν δυναμικά και η παρουσία τους είναι πολλά υποσχόμενη.

Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο προπονητής του Αθλόπολις , Ζαϊμάκης Γιώργος και σημειώνει ότι η προσπάθεια ανταμείβεται. Η ομάδα του Αθλόπολις συνεχίζει την εξαιρετική πορεία της, με συνεχώς νέα μέλη να προστίθενται στο δυναμικό της .