Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σ«έξι» Τύλισος στην φιέστα της, 6-1 την Ομόνοια

Επίλογος με εξάρα για την Τύλισο, η οποία στην ημέρα φιέστας της κόντρα στην Ομόνοια πέτυχε μία ακόμα νίκη την τελευταία για την φετινή σεζόν με σκορ 6-1.

Σε ένα ματς που έγινε σε άκρως πανηγυρικό κλίμα, η Τύλισος έδωσε την τελευταία παράσταση της στην Α2 ΕΠΣΗ, επικρατώντας με 6-1 της Ομόνοιας Καλλιθέας για την 25η αγωνιστική του 1ου Ομίλου και ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή της στην Α1 κατηγορία. 

Παγκαλάκης (2), Βανγκέλι, Μιχελουδάκης, Αργυρούδης και Ξυλούρης οι σκόρερ των πρωταθλητών. Για την Ομόνοια είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Χριστοδουλάκης με ένα εξαιρετικό γκολ στο 35′.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Τύλισο, η οποία στο 7′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με τον Παγκαλάκη ο οποίος με δόση τύχης, έκανε σέντρα-σουτ, η οποία κατάληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Καλογεράκη.

Η πίεση της Τυλίσου συνεχίστηκε στα επόμενα λεπτά του αγώνα, με τον Βανγκέλι να αγγίζει το 2-0, όμως η μπάλα για κακή του τύχη κατέληξε στο δοκάρι.

Ένα λεπτό αργότερα η προσπάθεια του Αμαραντίδη θα καταλήξει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι, ενώ από εκεί και πέρα ανέλαβε την σκυτάλη των χαμένων ευκαιριών ο Μιχελουδάκης, ο οποίος απείλησε δις σε διάστημα δύο λεπτών την εστία του Καλογεράκη.

Αντί να γίνει το 2-0, έγινε το 1-1 κόντρα στη ροή του αγώνα, καθώς ο Χριστοδουλάκης με ένα φανταστικό σε εκτέλεση και έμπνευση σουτ νίκησε τον Τσαχάκη με μακρινό σουτ στο 35′.

Την τελευταία λέξη για το πρώτο ημίχρονο είχε και πάλι η Τύλισος, με τον Παγκαλάκη να χρειάζεται και τη βοήθεια του δοκαριού για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 στις καθυστερήσεις.

Ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος της επανάληψης και στην πρώτη αξιόλογη φάση, ο Βανγκέλι έγραψε το 3-1 με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ ένα λεπτό χάθηκε ανεπανάληπτη ευκαιρία για τους γηπεδούχους.

Ο Παγκαλάκης σούταρε με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο Μιχελουδάκης δεν κατάφερε να νικήσει από κοντά με προβολή τον Καλογεράκη.

Ό,τι δεν κατάφερε τόσο στην φάση του 55′ όσο και στις προηγούμενες που του παρουσιάστηκαν νωρίτερα, το πέτυχε στο 59′ ο Μιχελουδάκης, όταν ο Βανγκέλι του έδωσε πάσα, «πάρε-βάλε» και εκείνος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, γράφοντας το 4-1.

Στο 73′ η Τύλισος κέρδισε πέναλτι σε χέρι αμυντικού της Ομόνοιας και ο Αργυρούδης που ανέλαβε την εκτέλεση έκανε το 5-1, για να έρθει ο νεοεισελθών Ξυλούρης να γράψει τον απόλυτα επιτυχημένο επίλογο στην φετινή ιστορία της ομάδας του Μιχάλη Ζουραράκη, διαμορφώνοντας το τελικό 6-1 στο 83′.

Τύλισος (Μιχάλης Ζουραράκης): Τσαχάκης, Παπάζογλου (46′ Ταβουλαρέας), Ευριπίδου (60′ Μυκονιάτης), Αργυρούδης, Σαμαριτάκης, Παγκαλάκης, Βανγκέλι, Μάτσα (46′ Μαματζάκης), Αμαραντίδης (60′ Ξυλούρης), Μανιούδης, Μιχελουδάκης (80′ Λυγεράκης)

Ομόνοια Καλλιθέας (Γιάννης Γεωργαλής): Καλογεράκης, Γούρλας, Μπαφάκης (46′ Πολίτης), Δασκαλάκης, Παπαδάκης, Χριστοδουλάκης, Λουλάκης, Καραδάκης, Μπαντούνας, Φραγκιαδάκης (60′ Βανγκέ)