Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σίμος για ΟΦΗ: «Το μέγεθος της ομάδας είναι τέτοιο που δεν θα μπει σε περιπέτεια»

Ο Γιώργος Σίμος σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό sport-fm και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσόχο μίλησε για το Μουντιάλ, το πρωτάθλημα της Super League 1 και φυσικά τον ΟΦΗ όπου εργάστηκε για 20 μήνες ως προπονητής και όπως δήλωσε έφυγε με θετικό πρόσημο από την ομάδα!

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στο διάστημα που βρισκόταν στον πάγκο της Κρητικής ομάδας μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον σύλλογο ενώ τόνισε ότι πιστεύει πως δεν θα βρεθεί σε καμία περιπέτεια.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είχα την χαρά και την τιμή να είμαι 20 μήνες προπονητής αυτής μεγάλης ομάδας. Για μένα ο ΟΦΗ συγκαταλέγεται στις μεγαλο-μεσαίες ομάδες της χώρας μας. Ο ΟΦΗ δεν θεωρώ ότι θα μπει σε κάποια περιπέτεια. Το μέγεθος της ομάδας είναι τέτοιο που πάντα στο τέλος δίνει λύσεις. Δεν θέλω να πω κάτι εγώ για τον σχεδιασμό και πράγματα που μπορεί να γίνανε, αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι οι πράξεις μας καθορίζουν και μιλάνε για εμάς. Εγώ 20 μήνες εκεί έδωσα το καλύτερο που μπορούσα. Νομίζω ότι 19 μήνες πήγαμε καλά, είχαμε και ένα μήνα δύσκολο. Έφυγα με ένα θετικό πρόσημο. Συμπαθώ πολύ την ομάδα είχα την τιμή να αγωνιστώ και να είμαι προπονητής. Πιστεύω ότι θα βρει την ισορροπία της. Υπάρχει αυτή τη στιγμή ένα μπρέικ πέντε εβδομάδων για δουλειά. Είναι κοντά και ο Ιανουάριος όπου μπορούν να γίνουν προσθαφαιρέσεις. Όλα αυτά για ομάδες του επιπέδου και του οργανισμού του ΟΦΗ, τον οποίο γνωρίζω καθώς έχει μία στιβαρή Διοίκηση με τον κ. Μπούση, θα τον βγάλουν από την δύσκολη θέση. Έκανε και μία μεγάλη νίκη προχθές. Αυτό που μπορώ να πω λόγω της εμπειρίας μου, όταν το εμείς είναι πάνω από όλα και η ομάδα είναι πάνω από όλα έρχονται οι επιτυχίες. Όταν μπαίνουν οι προσωπικές φιλοδοξίες  και αγωισμοί τότε τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά. Όλα αυτά έχουν γίνει παθήματα και μαθήματα για όλους μας και ο ΟΦΗ εύχομαι ότι θα πάει καλύτερα»

 

Δείτε το παρακάτω βίντεο με ολόκληρη την συνέντευξη του: