Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σαν σήμερα: Ο Νίκος Τζώρτζογλου θυμάται το ματς του Εργοτέλη με τον Ακράτητο μετά από 19 χρόνια

Δείτε την ανάρτηση του προέδρου της ΕΠΣΗ για το Εργοτέλης – Ακράτητος

Πέρασαν 19 χρόνια ήδη από το παιχνίδι μπαράζ ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Ακράτητο στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας, εκεί όπου ο Εργοτέλης επικράτησε με σκορ 1-0 και πήρε το εισιτήριο για τα “μεγάλα σαλόνια”!

Το παιχνίδι εκείνο φέρνει στην μνήμη του ο Νίκος Τζώρτζογλου 19 χρόνια μετά σαν σήμερα και ευχαριστεί τον Εργοτέλη για το όμορφο αυτό ταξίδι ενώ αφιερώνει την νίκη και την άνοδο σε δύο ανθρώπους.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Τζώρτζογλου:

30 Μαΐου 2004 – 30 Μαιου 2023
19 χρόνια πριν σαν σήμερα
Εργοτέλης – Ακράτητος 1 – 0 (video)
Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας..
Όσα χρόνια και αν περάσουν η 30η Μαΐου, θα είναι η μέρα που θα θυμίζει και πρέπει να θυμίζει σε όλους μας, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες εποχές που περνάει ο Εργοτελης, πως ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος είναι πολλά περισσότερα από μια ομάδα..
Είναι η ψυχή που έδωσαν όλοι εκείνοι που ταξίδεψαν μαζικά από την Κρητη, είναι ο συνκρητισμος και η συσπείρωση που δημιούργησαν τα παιδιά από τον σύνδεσμο φίλων ΟΦΗ Θεσσαλονίκης, η ΚΡΗΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ μα και η ανιδιοτελής αγάπη που προσέφεραν όλοι οι παράγοντας που πέρασαν εκείνα τα χρόνια από τον προμαχώνα του Μαρτινενγκο..
Το έχω πει μα αισθάνομαι και την ανάγκη να το επαναλάβω, πως ευχαριστώ τον Μύρο μαζί με όλα τα δικά μας παιδιά που ίδρωσαν εκείνη τη φανέλα στο πιο όμορφο ποδοσφαιρικό ταξίδι της ζωής μας..
Ευχαριστώ τον ιστορικό Εργοτέλη γιατί με οχημα αυτό τον μεγαλο σύλλογο καταξιώθηκα σαν παράγοντας..
Αν μου επιτρέπεται να αφιερώσω εκείνη την νίκη και την άνοδο σε δυο ανθρώπους, θα ήταν στον Ευγενιο Γκε. και τον Μανούσο Ζαχ..