Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σαν σήμερα πριν από πέντε χρόνια «έφυγε» ο αγαπητός παράγοντας Αντώνης Κουτσογιαννάκης

Σαν σήμερα πριν από πέντε χρόνια έφυγε από την ζωή ο επί χρόνια παράγοντας και υπηρέτης της ομάδας του ΠΑΟΚρουσώνα Αντώνης Κουτσογιαννάκης.

Ένας άνθρωπος ο οποίος αγάπησε όσο λίγοι το σωματείο του ΠΑΟΚ. Ήταν νύχτα της 4ης Μαΐου του 2018 όταν ο αγαπητός Αντώνης άφησε την τελευταία του πνοή νικημένος από την επάρατη νόσο. Ο αγαπημένος του ΠΑΟΚ δεν ήταν απλά μία ομάδα αλλά όλη του η ζωή, την οποία υπηρέτησε με μεγάλη αγάπη και σεβασμό.

Ο αείμνηστος Αντώνης Κουτσογιαννάκης ήταν από τους πιο αγνούς και συμπαθητικούς παράγοντες στο τοπικό ποδόσφαιρο του Ηρακλείου αλλά και της Κρήτης και η απώλεια του είχε σκορπίσει βαθιά θλίψη στον ευρύτερο χώρο του Ηρακλειώτικου ποδόσφαιρου. 

Ο ΠΑΟΚρουσώνα έχει την φωτογραφία του στο κέντρο του γηπέδου, τιμώντας με αυτό τον τρόπο την μνήμη του και επιστρέφοντας ένα κομμάτι από την αγάπη που προσέφερε. Σίγουρα θα ήθελε από εκεί ψηλά να δει την ομάδα του να σηκώνει την κούπα του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, μιας και αύριο θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό το Ασήμι, θέλοντας την πρόκριση για τον τελικό, όπου στην συνέχεια θα μπορεί να διεκδικήσει το τρόπαιο!