Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σαρωτική η Ρ.Ε.Α συνέτριψε με 8-1 τις Ελπίδες Καρδίτσας

Απολαυστική εμφάνιση από τη Ρ.Ε.Α. απέναντι στις Ελπίδες Καρδίτσας, κερδίζοντας με 8-1 για την 15η αγωνιστική της Women’s Football League.
 
Όπως αναμενόταν, η ομάδα του Στ, Κοζανίδη  είχε εύκολο έργο απέναντι στην ουραγό ομάδα του πρωταθλήματος, φτάνοντας στην 8η φετινή της επικράτηση. Με 6 τέρματα ήδη από το α’ μέρος, οι παίκτριες της Ρ.Ε.Α καθάρισαν την υπόθεση νίκης. Τα κορίτσια του Στέλιου Κοζανίδη πρόσφεραν σκορ και θέαμα, ενώ θα μπορούσε το σκορ να έχει λάβει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις. Η Ματέους σημείωσε το 10ο φετινό της τέρμα στο 11’, ενώ το 2-0 πέτυχε η Δαφέρμου στο 27’ Στα επόμενα 10 λεπτά, η Ρεθυμινιώτικη ομάδα σημείωσε άλλα 3 γκολ, με την Μπασούρη να σκοράρει δις (30’, 35’), ενώ από ένα πέτυχαν οι Σιράζι (28’) και η Γκάτσου (39’).
Στην επανάληψη και μάλιστα στο ξεκίνημα, ο προπονητής της Ρ.Ε.Α. πραγματοποίησε και τις 5 αλλαγές, δίνοντας αρκετό χρόνο σε όλες τις παίκτριες. Ο ρυθμός δε μειώθηκε, με τις αθλήτριες του Στ. Κοζανίδη να δημιουργούν αρκετές καταστάσεις για γκολ. Μάλιστα, στο 70’ η Σιράζι σημείωσε το 2ο γκολ της για το 7-0, ενώ το πρώτο της τέρμα με την Ρ.Ε.Α πέτυχε η νεαρή αθλήτρια, Ειρήνη Μεργέμογλου για το 8-0.
 
Οι φιλοξενούμενες κατάφεραν να βάλουν το γκολ της τιμής με τη Σκοτεινιώτη στο 77ο λεπτό. Την επόμενη αγωνιστική (16η), η Ρ.Ε.Α. έχει δύσκολο έργο, αφού θα φιλοξενηθεί στη Θεσσαλονίκη από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.
 
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
 
10’ Όμορφος συνδυασμός Δαφέρμου με Σιράζι, με την τελευταία να νγάζει σε τετ α τετ την Μπασούρη, με την τερματοφύλακα να αποκρούει.
ΓΚΟΟΟΛ!!! 11’ Η Γκάτσου βρίσκει άψογα τη Ματέους από δεξιά, με την αρχισκόρερ της ομάδας να μην λαθεύει και με συρτό σουτ έκανε το 1-0.
13’ Η Ματέους σέντραρε από δεξιά, η Μπασούρη δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα , ενώ η Μπράμε σούταρε στα σώματα.
14’ Η Κοτσάκι έβγαλε στην Γκάτσου, με την τελευταία να σεντράρει παράλληλα από δεξιά, αλλά δεν βρέθηκε κάποια παίκτρια να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
16’ Η Δαφέρμου βρήκε όμορφα την Μπασούρη, η οποία δεν κατάφερε να πλασάρει, ενώ η Γκάτσου πήρε το ριμπάουντ προσπάθησε να κρεμάσει την τερματοφύλακα, η οποία τελικά μπλόκαρε.
ΓΚΟΟΟΛΛΛ! 27’ Η Ματέους βγάζει σε τετ α τετ τη Γκάτσου από δεξιά, σούταρε και απέκρουσε η τερματοφύλακας, ενώ στην επαναφορά η Δαφέρμου σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής σημειώνοντας το 2-0.
ΓΚΟΟΟΛΛΛ! 28’ Η Κοτσάκι βρίσκει υπέροχα τη Σιράζι, η οποία απέναντι από την τερματοφύλακα σούταρε για το 3-0.
ΓΚΟΟΟΛΛΛ! 30’ Η Κοτσάκι με μπαλιά ακριβείας βγάζει σε τετ α τετ την Μπασούρη και με σουτ έκανε το 4-0.
ΓΚΟΟΟΛΛΛ!!! 35’ Η Γκάτσου σούταρε από δεξιά, η τερματοφύλακας απέκρουσε ασταθώς και η Μπασούρη από κοντά έκανε το 5-0.
ΓΚΟΟΟΛΛΛ!!! 39’ Η Βορριά από αριστερά έβγαλε τη συρτή σέντρα, με την Γκάτσου από κοντά να κάνει το 6-0.
41’ Η Κοτσάκι πάσαρε στη Ματέους, η οποία από κοντά σούταρε, με την Κωνσταντινίδου να απομακρύνει με τα πόδια.
47’ Η Μαρκουτσά σούταρε από μακριά, με την Κωνσταντινίδου να απομακρύνει με τα ακροδάχτυλα.
60’ Η Σιράζι από αριστερά πέρασε και την τερματοφύλακα, όμως από δύσκολη θέση δεν μπόρεσε να σκοράρει, στέλνοντας την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
64’ Η Τσικουδάκη προσπάθησε να κρεμάσει την τερματοφύλακα, η οποία μπλόκαρε.
69’ Η Μαρκουτσά εκτέλεσε απευθείας το φάουλ από τα 30μ., με την μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από το δοκάρι.
ΓΚΟΟΟΛΛΛ!!! 70’ Η Μαρκουτσά βρήκε κάθετα τη Σιράζι, η οποία με έξυπνο πλασέ έγραψε το 7-0.
ΓΚΟΟΟΛΛΛ!!! 73’ Σε μία φάση διαρκείας μέσα στην αντίπαλη περιοχή, η Μεργέμογλου με υπέροχο σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 8-0.
77’ Η Σκοτεινιώτη από κοντά πλάσαρε για σε 8-1.
87’ Η Μαρκουτσά με όμορφη ατομική προσπάθεια βρέθηκε απέναντι από την Κωνσταντινίδου, η οποία απέκρουσε το δυνατό σουτ.
 
Ρ.Ε.Α. (Σ. Κοζανίδης): Γκρίπενμπεργκ, Κοτσάκι (46’ Μεργέμογλου), Κελαϊδή, Βορριά (46’ Δημισκίδου), Μπράμε (46’ Τσικουδάκη), Σιράζι, Μπασούρη, Ματέους, Γκάτσου, Δαφέρμου (46’ Μαρκουτσά), Χατζηγιαννίδου (46’ Αλεξάκη).
 
ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Τ. Κουτσονάσιος): Κωνσταντινίδου, Σκοτεινιώτη, Φωτοπούλου, Αικατερίνη, Τσαούση, Αναγνωστοπούλου, Κουτσολάμπρου, Μακεντούση, Μπιτονίου, Ζάχου, Μούκα.