Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Σειρήνες» από Premier League και Bundesliga για Γιώργο Γιακουμάκη!

Ο Ηρακλειώτης επιθετικός διανύει ακόμα μία εξαιρετική χρονιά με την φανέλα της Σέλτικ, όπου δείχνει ότι παραμένει φορμαρισμένος και δεν σταματάει να «ματώνει» τα αντίπαλα δίχτυα.
 
Ο Γιώργος Γιακουμάκης μετράει ήδη φέτος 8 γκολ σε 16 συμμετοχές με τους «πράσινους» σε Σκωτία και Ευρώπη, με ομάδες της Premier League και της Bundesliga να καραδοκούν για αυτόν, όπως αναφέρει το sdna.gr. 
 
 

Το γκολ κόντρα στην Σαχτάρ ήταν το πρώτο του στο Champions League γεγονός που ανεβάζει ακόμη περισσότερο τις ποδοσφαιρικές μετοχές του.

Το συμβόλαιο του Γιώργου Γιακουμάκη εκπνέει το καλοκαίρι του 2026, ωστόσο οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν πως δεν αποκλείεται κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου να γίνει το μεγάλο «μπαμ».

Ήδη σύλλογοι της αγγλικής Premier League, αλλά και ομάδες της Γερμανίας έχουν χτυπήσει την πόρτα της Σέλτικ που δεν θα έλεγε «όχι» σε μια value πρόταση για τα ταμεία της.

Από την πλευρά του ο Γιακουμάκης εμφανίζεται ικανοποιημένος από την παρουσία του στην Γλασκώβη, δίχως αυτό να σημαίνει πως επαναπαύεται στις δάφνες του. Ο άλλοτε επιθετικός της ΑΕΚ δεν έχει κρύψει τις φιλοδοξίες του και μια μεταγραφή στην Premier League δεν θα τον άφηνε ασυγκίνητο!»