Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σεφτές στις νίκες με ανατροπή για την Ομόνοια, 4-1 τον ΠΟΗ

Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε η Ομόνοια Καλλιθέας, επικρατώντας του ΠΟΗ στην έδρα του με 1-4 για την 9η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Λευτέρη Ευδαίμων αν και βρέθηκε να είναι πίσω στο σκορ, αντέδρασε άψογα και όντας αποτελεσματική στην επίθεση, γεύτηκε τη χαρά της νίκης για πρώτη φορά μέσα στη σεζόν που διανύουμε.

Στο 38′ ήταν ο Φουντουλάκης αυτός που άνοιξε το σκορ για τον ΠΟΗ με πέναλτι , ωστόσο η χαρά δεν κράτησε για πολύ μιας και ο Λουλάκης έφερε γρήγορα-γρήγορα το ματς στα ίσια και σε 1-1  στο 39′ το οποίο ήταν και σκορ του ημιχρόνου. Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους παίκτες της ομάδας της Καλλιθέας, από μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και μέχρι την συμπλήρωση 60′ παιχνιδιού. έκανε το 1-1, σε 1-4.

Αρχικά ο Δασκαλάκης από την “άσπρη” βούλα έκανε το 1-2, ενώ ένα λεπτό αργότερα ανέλαβε δράση ο Πολίτης, που με δύο προσωπικά τέρματα στο 54′ και στο 58′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΠΟΗ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του σκόρερ της Φουντουλάκη στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Τελευταίο σφύργμα από τον Ξυπάκη με τον ΠΟΗ να μένει η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα έπειτα από 9 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Οι συνθέσεις:

ΠΟΗ: Ράδοβιτς, Χατζάκης, Πρωτοπαπαδάκης, Παπάς, Στειακάκης, Φουντουλάκης, Κορνελάκης, Γιαννακουδάκης (83′ Τζιώτης), Βασιλάκης (68′ Σπυριδάκης), Κακουλάκης, Γραμματικάκης (58′ Λυραράκης)

Ομόνοια Καλλιθέας: Καλογεράκης, Μπουγάς, Δασκαλάκης, Γεωργαλής, Σταυρατής, Πολίτης (70′ Σφακιανάκης), Χριστοδουλάκης (77′ Σφακιανάκης Φ.), Πουλακάκης (86′ Ιακωβάκης), Λουλάκης (86′ Γούρλας), Μπαντούνας (86′ Κορνελάκης), Μαυρόπουλος.