Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Σεφτέ» στις νίκες για Μινωική – Παράπονα από Εργοτέλη!

«Σεφτέ» στις νίκες έκανε το απόγευμα του Σαββάτου (12/11) η Μινωική η οποία επικράτησε εντός έδρας του Εργοτέλη με σκορ 3-1 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ, αναγκάζοντας τους «κιτρινόμαυρους» στην πρώτη τους ήττα, οι οποίοι μάλιστα έφυγαν από το γήπεδο της Περιφέρειας – Πανεπιστημίου με παράπονα για την διαιτησία. 

Το συγκρότημα του Μπάμπη Ντάγκινη έψαχνε πολύ αυτή την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και κατάφερε να την κατακτήσει κόντρα σε ένα δυνατό και παράλληλα νεανικό αντίπαλο. Ο Εργοτέλης έχει παράπονα από την διαιτησία του κ. Κλαμπατσέα καθώς διαμαρτύρεται τόσο στην φάση του πέναλτι που δόθηκε στην Μινωική (φωνάζουν για επιθετικό φάουλ αλλά και για οφσάιντ) ενώ στο 74′ ζήτησαν αυτοί πέναλτι για χέρι αμυντικού της Μινωικής το οποίο όμως δεν δόθηκε.

Ο Εργοτέλης δημιούργησε την πρώτη ευκαιρία στο ματς μόλις στο 3ο λεπτό με τον Ντίσα να επιχειρεί ένα κοντινό πλασέ με τον Αμπατζή να μπλοκάρει. Στο 9ο λεπτό ο Ψαράς δέχθηκε ένα μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή της αναμέτρησης να καταλογίζει πέναλτι, ενώ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απόφαση καθώς υποστηρίζουν ότι υπήρχε οφσάιντ στην αρχή της φάσης στον Ρουμελιώτη, ενώ φωνάζουν και για επιθετικό φάουλ, με τον ποδοσφαιριστή της Μινωικής να αποχωρεί από το παιχνίδι τραυματίας!

Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Ρουμελιώτης «γράφοντας» στο 10′ το 1-0 για την Μινωική. Στο 14′ ο Κουτάντος θα σουτάρει με την μπάλα να κοντράρει στα σώματα. Στο 17′ ο Ανδρεαδάκης θα πιάσει την κεφαλιά από ευνοϊκό σημείο αλλά πέρασε ψηλά άουτ. Η ισοφάριση για τον Εργοτέλη ήρθε στο 39′ όταν από λάθος του Καστελλιανάκη, ο Κουτάντος έκλεψε την μπάλα και πέρασε τον Αμπατζή, πλασάροντας στα δίχτυα για το 1-1.

Στην επανάληψη ο Ανδρεαδάκης με εκτέλεση φάουλ βρήκε τον Χαλκιαδάκη ο οποίος δεν μπόρεσε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση. Στο 58′ από λάθος του Μιράσι, ο Μαρκόπουλος πλάσαρε αλλά βρήκε πάνω στον πορτιέρο του Εργοτέλη. Στο 60′ από βαθιά μπαλιά του Τσέρου η μπάλα χτυπάει στο έδαφος, ο Ντίσα παίρνει την κεφαλιά και βγάζει τον Σκούρα σε θέση βολής ο οποίος σκοράρει αλλά το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ. Στο 61′ ο Ανδρεαδάκης θα πιάσει ένα μονοκόμματο σουτ με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Μιράσι. Στο 68′ ο Μαρκόπουλος μπήκε μέσα στην περιοχή και έσπασε την μπάλα στο κατάλληλο σημείο στον Ανδρεαδάκη ο οποίος με πλασέ έκανε το 2-1. Στο 74′ ο Εργοτέλης διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε χέρι αμυντικού της Μινωικής με τον διαιτητή του αγώνα κ. Κλαμπατσέα να λέει «παίζεται» και τους βοηθούς του να συμφωνούν. Στο 85ο λεπτό ο Κουρουγκιαβούρης Γ. με άπιαστο σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα για το 3-1 της Μινωικής!

Οι συνθέσεις:

ΜΙΝΩΙΚΗ (Μπάμπης Ντάγκινης): Αμπατζής, Καραντινάκης, Ψαράς (12′ λ.τρ. Ρεμιγιάκης), Τσαμπουράκης, Χαλκιαδάκης (84′ Σαραφαλντίν), Μαρκόπουλος, Πατσάκης (84′ Καμαράτος) , Ρουμελιώτης (69′ Κουρουγκιαβούρης Μιχ.), Φραγκούλης, Ανδρεαδάκης (84′ Κουρουγκιαβούρης Γ.), Καστελλιανάκης

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιώργος Βλατάς): Μιράσι, Περσκέφα (69′ Βασιλάκης), Τσαούρι, Χότζα, Τσέρος, Ντάγια, Ντίσα, Σφακιανάκης (81′ Σπανάκης), Κουτάντος, Σκούρα (69′ Κρασανάκης), Σαμπροβαλάκης (81′ Κατσούρρι)