Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σε… γολγοθά μετατρέπεται η επιστροφή του Μπιφουμά στο Ηράκλειο

Ο Κονγκολέζος εξτρέμ αποχώρησε μία μέρα μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ, όπου πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΟΦΗ, προκειμένου να ενσωματωθεί στην Εθνική του ομάδα, ωστόσο αναμένεται να ταλαιπωρηθεί αρκετά κατά την επιστροφή του στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα η Δημοκρατία του Κονγκό βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Μαρόκο για την διεξαγωγή φιλικών αγώνων, με την Μαδαγασκάρη και την Μαυριτανία, με τον Μπιφουμά ως αρχηγό να δίνει το παρών.

Μάλιστα ο εξτρέμ του ΟΦΗ είχε κι ασίστ στο πρώτο φιλικό της ομάδας του, με αντίπαλο την Μαδαγασκάρη το οποίο έληξε ισόπαλο με 3-3. Σήμερα στις 10 η ώρα Ελλάδος το Κονγκό, αντιμετωπίζει την Μαυριτανία και πάλι σε φιλική αναμέτρηση και μετά το τέλος αυτού, ο Μπιφουμά θα ξεκινήσει για τον δρόμο της επιστροφής, ο οποίος δεν θα είναι ιδιαίτερα ρόδινος.

Κι αυτό διότι η αποστολή της Εθνικής ομάδας του Κονγκό, αναμένεται να επιστρέψει στη βάση της, προτού οι παίκτες έχουν το ελεύθερο να γυρίσουν στις ομάδες τους. Όπως γίνεται κατανοητό, το γεγονός αυτό θα επιφέρει περισσότερη ταλαιπωρία στον Μπιφουμά, με τον ΟΦΗ να βρίσκεται διαρκώς σε επικοινωνία με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Κονγκό, προκειμένου να βρεθεί λύση και ο Μπιφουμά, να επιστρέψει απευθείας στην Κρήτη, ούτως ώστε να ξεκινήσει και εκείνος με την σειρά του την προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη.