Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σημαντική ενίσχυση με Ζερβάκη για την Δαμάστα!

Στην απόκτηση του Μανώλη Ζερβάκη προχώρησε η Δαμάστα

Η Δαμάστα έκανε μία ακόμη πολύ σημαντική προσθήκη στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι καθώς έκανε δικό της τον Μανώλη Ζερβάκη.

Ο Ζερβάκης είναι ένας πολύ ποιοτικός μεσοεπιθετικός, ο οποίος έχει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα καθώς ήταν ανάμεσα στους πρώτους σκόρερ της Βόνης τα τελευταία χρόνια που αγωνιζόταν εκεί και σίγουρα αποτελεί μία αρκετά ποιοτική λύση στο χώρο της επίθεσης καθώς μπορεί να βοηθήσει πολύ την ομάδα της Δαμάστας στο τελείωμα των φάσεων την νέα χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Α.Ο. Δαμάστας ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου μεσοεπιθετικού Μανώλη Ζερβάκη.

Ο 26χρονος (1997) ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έχει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα και ήταν ένας από τους πρώτους σκόρερ στην ομάδα της Βόνης στην οποία αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια.

Ο χαρισματικός ποδοσφαιριστής την περασμένη περίοδο πέτυχε 7 τέρματα με το ένα από αυτά να έχει χαρακτηριστεί από τα καλύτερα τέρματα του τοπικού στην Ελλάδα.

Το συγκεκριμένο τέρμα με τακουνάκι, το πέτυχε στο γήπεδο μας στον αγώνα μεταξύ της ομάδας μας και της Βόνης. Καλώς ορίζουμε τον Μανώλη Ζερβάκη στην οικογένεια της Δαμάστας, του ευχόμαστε να εκπληρώσει τους στόχους του και να έχει μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς.