Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σημαντική ενίσχυση με Καυλαρή ο Ηρόδοτος

Άλλη μια μεταγραφή πραγματοποίησε η νεοσύστατη ομάδα γυναικών του Ηροδότου
Η Διαμάντα Καυλαρή αποτελεί την τελευταία προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού οι όποια μετακόμισε από τον Χάλη Βαρυπέτρου και την καλοσώρισε και επίσημα στον Ηρόδοτο, ο πρόεδρος της γυναικείας ομάδας Γιάννης Φουντουλάκης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Άλλη μια σημαντική μεταγραφή για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του συλλόγου με την πολύπειρη στόπερ. Στα “μπλε” της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του συλλόγου και η Διαμάντα Καυλαρή! Καλωσορίζουμε την Διαμάντα στον Ηρόδοτο και στη Νέα Αλικαρνασσό και της ευχόμαστε μια γεμάτη χρονιά με έντονα συναισθήματα, όμορφες στιγμές, νίκες και επιτυχίες με τα “μπλε”.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ
Η Διαμάντα Καυλαρή γεννήθηκε στις 29 Ιουλίου 1986 και η θέση της είναι αμυντικός. Ξεκίνησε στις Κρήσσες Ρεθύμνου, κατόπιν διέκοψε και ασχολήθηκε επαγγελματικά με τον στίβο στην ΕΑΡ (3η Πανελληνιονίκης στα 10.000 μέτρα και 1η στα 4Χ400 μέτρα). Επαναδραστηριοποιήθηκε στον Α.Ο. Χανιά, έπειτα μετακόμισε στον Αστέρα Ρεθύμνου και επανήλθε στον Α.Ο. Χανιά. Μετά τον Α.Ο. Χανιά τα τελευταία τρία χρόνια ήταν μέλος του Χάλη Βαρυπέτρου με τον οποίο κατέκτησε την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία.»