Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σοβαρή καταγγελία του ΠΣΑΠΠ για μέλος του Ερασιτέχνη Εργοτέλη: “Xε@@@με με την παίκτρια”

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία έγινε σήμερα από τον ΠΣΑΠΠ εις βάρος μέλους του Δ.Σ του Ερασιτέχνη Εργοτέλη για απάντηση που δέχθηκε ο Σύνδεσμος σε ερώτηση γιατί δεν έχουν πληρωθεί ακόμη η κλινική και ο γιατρός για εγχείρηση που έκαναν σε παίκτρια της κρητικής ομάδας που αντιμετώπισε πρόσφατα σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού. 

Ο ΠΣΑΠΠ δεν κατονομάζει την αθλήτρια αλλά στην ανακοίνωση του καταγγέλλει πως όταν ρώτησε μέλος του Δ.Σ του Ερασιτέχνη Εργοτέλη για ποιο λόγο δεν έχουν πληρωθεί ακόμη η κλινική και ο γιατρός η απάντηση του ήταν “Χε@@@με με την παίκτρια”.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ αναφέρει: 

“Μετά από ένα μήνα αλλεπάλληλων οχλήσεων στον Γ.Σ. Εργοτέλη για να κάνει το αυτονόητο, να αναλάβει δηλαδή τα έξοδα του χειρουργείου παίκτριάς του, η κλινική και ο γιατρός είναι ακόμη απλήρωτοι.

Προβληματιζόμαστε λοιπόν ιδιαίτερα όταν ο Γ.Σ Εργοτέλης εισπράττει 42.890€ για το ποδόσφαιρο Γυναικών και δεν έχει προτεραιότητα την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των ποδοσφαιριστριών του. Έκτος και αν το “Χεσ@@με για την ποδοσφαιρίστρια” που ακούσαμε σήμερα από μέλος του Δ.Σ του Εργοτέλη, κρύβει κάποιο μήνυμα το οποίο εμείς δεν αντιλαμβανόμαστε.
 
Επειδή ο ΠΣΑΠΠ, κύριοι διοικούντες του Γ.Σ Εργοτέλη, όχι μόνο δεν χέ@@κε, αλλά αντιθέτως έχει ως μοναδικό μέλημά του τους ποδοσφαιριστές και τις ποδοσφαιρίστριες, δημοσίως πια σας απευθύνουμε το αίτημά μας για κάλυψη όλου του μέρους των ιατρικών εξόδων του χειρουργείου άμεσα.
 
Δημοσίως, επίσης, ζητάμε από την ΕΠΟ και τον κύριο Μπαλτάκο να βάλει τέλος σε αυτό το κλίμα ανασφάλειας που υπάρχει στο ποδόσφαιρο Γυναικών. Είναι επικίνδυνο και ντροπιαστικό οι αθλήτριες να παίζουν και να προπονούνται για επίσημα παιχνίδια του Πρωταθλήματος Ελλάδος ανασφάλιστες.