Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σοβαρός ο Μοχός απέναντι στον Δία, 4-0

Πραγματοποιώντας σοβαρή εμφάνιση, ο Μοχός επικράτησε με 4-0 του Δία, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ και συνεχίζει να βρίσκεται σε τροχιά κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Τα γκολ της ομάδας πέτυχαν οι Κεφάκης (2) και Κίσσας (2) ενώ οι γηπεδούχοι είχαν και τρία δοκάρια στο ματς με Διαμαντάκη Γ., Τσιμηνικάκη και Μηλάκη.

Το σκορ άνοιξε στο 40′, όταν από σέντρα του Παπουτσάκη, ο Κεφάκης με δυνατό σουτ νίκησε τον Αγγέλου κάνοντας το 1-0. Στο 55′ ο Κεφάκης ήταν ξανά πρωταγωνιστής, περνώντας τρεις αντιπάλους και τελείωσε εύστοχα την φάση κάνοντας το 2-0. Στο 75′ ο Κίσσας πήρε σειρά περνώντας τον τερματοφύλακα και πλάσαρε για το 3-0, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο ίδιος παίκτης στο 78′ με πλασέ. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε καλοκαιρινή – τουριστική περίοδο, υπήρξε αρκετός κόσμος στην κερκίδα του γηπέδου του Μοχού, όπου βρέθηκε για την στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας.

Οι συνθέσεις:

ΜΟΧΟΣ: Μουτζούρης, Τσιμηνικάκης, Παπουτσάκης (85′ Χαμαλάκης), Διαμαντάκης Γ., Μίχος, Κεφάκης, Σούρσος (70′ Μηλάκης), Ποντίκαλης (80′ Ρουσοχατζάκης), Μιχελακάκης (70′ Κίσσας), Σκουλούδης (80΄Πατεράκης), Γκαρής

ΔΙΑΣ: Αγγέλου, Κάββαλος, Χουρδάκης, Ανδρεαδάκης, Γούργουλας, Μπορμπουδάκης, Βιτσαράς, Μπλεμένος, Λεμονιάς, Παγωνάκης, Καταρτζής