Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σοκαρισμένος ο Κούγιας από τη δολοφονία Γιαλιά: «Το απόγευμα ήμουν σπίτι του…»

Ο νομικός του εκπρόσωπος και ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, έκανε λόγο για «σοκ» όταν πληροφορήθηκε την είδηση.

Θρίλερ στη Μάνδρα με τη δολοφονία του επιχειρηματία, Χρήστου Γιαλιά.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι το 2018, είχε δολοφονηθεί η σύζυγος του επιχειρηματία. Το θύμα δραστηριοποιείτο επιχειρηματικά στα Μέγαρα, όπου διέθετε κρεοπωλείο, ενώ, είχε ασχοληθεί ενεργά και με τον χώρο του ποδοσφαίρου, αφού υπήρξε ιδιοκτήτης του ΑΟ Τρικάλων, της ΠΑΕ Πανελευσινιακός. Ακόμη, ο Χρήστος Γιαλιάς ήταν εκείνος που ανέκτησε την ομάδα του Μανδραϊκού.

Ο νομικός του εκπρόσωπος και ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, έκανε λόγο για «σοκ» όταν πληροφορήθηκε την είδηση της δολοφονίας του Χρήστου Γιαλιά, ενώ, αποκάλυψε ότι χθες (06/02) βρισκόταν στο σπίτι του, στην Αγία Αικατερίνη Μάνδρας, όπου πανηγύρισαν για μία πολύ μεγάλη επαγγελματική επιτυχία του επιχειρηματία.

«Αισθάνομαι σοκ. Χθες το απόγευμα ήμουν σπίτι του και μάλιστα, είχαμε μία πολύ μεγάλη επαγγελματική επιτυχία, γιατί εξεδώθη ένα απαλλακτικό βούλευμα από μία μήνυση που τού είχε κάνει ο πρώην συνέταιρός του, ο οποίος διεκδικούσε 4.000.000 ευρώ», σημείωσε αρχικά ο κ. Κούγιας.

«Μάλιστα, ήμουν στο σπίτι για να ανταλλάξουμε απόψεις και να δούμε πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση, αφού πλέον είχε ολοκληρωθεί η ποινική διαδικασία. Πριν από λίγες μέρες, είχε βγει κι ένα άλλο απαλλακτικό βούλευμα για αυτόν και την κόρη του. Ήταν στα καλύτερά του, οικονομικά προβλήματα δεν υπήρχαν. Από ό,τι άκουσα, τον σκότωσαν πηγαίνοντας προς το σπίτι του, γιατί στην Αγία Αικατερίνη είναι το σπίτι του», επεσήμανε ο γνωστός ποινικολόγος, μιλώντας στο Newsbomb.gr.