Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σοκ με Χριστοδούλου στον Ρούβα – Οι δηλώσεις του Τσερεβελάκη για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΑΟΤ

Ο Μιχάλης Χριστοδούλου θα λείψει για πολύ μεγάλο διάστημα από τις υποχρεώσεις του Ρούβα. Διαβάστε τα τελευταία αγωνιστικά νέα της ομάδας της Γέργερης για το τοπικό ντέρμπι με τον ΑΟΤ, στο πλαίσιο της  γ’ φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, καθώς και τις δηλώσεις του Νίκου Τσερεβελάκη στο Primesport.gr.

Χωρίς τον Μιχάλη Χριστοδούλου αλλά και τον μόνιμα τραυματία, Μάνο Κουτσογιαννάκη θα παραταχθεί στον αγώνα της γ’ φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, απέναντι στον ΑΟΤ ο Ρούβας.

Ο ικανός κεντρικός αμυντικός του Ρούβα υπέστη σοκαριστικό τραυματισμό στο παιχνίδι με τον Ρούβα, καθώς έσπασε το χέρι του και θα λείψει τουλάχιστον δύο μήνες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο Νίκος Τσερεβελάκης σε δηλώσεις του στο Primesport.gr έδωσε τον ρόλο του φαβορί στον ΑΟΤ, τονίζοντας παράλληλα πως ενδιαφέρει πολύ την ομάδα του να συνεχίσει στον θεσμό του Κυπέλλου και πως θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για να τα καταφέρει:

«Μας ενδιαφέρει ο θεσμός του Κυπέλλου, σε αυτό τον αγώνα τον ρόλο του φαβορί ξεκάθαρα τον έχει όμως η ομάδα του Τυμπακίου. Εμείς θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για πρόκριση, θέλοντας να αποφύγουμε τους τραυματισμούς που έμας έχουν κοστίσει πολύ έως τώρα.»