Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σοκ στον Εργοτέλη: Τέλος η σεζόν για τον Δημ. Παπακώστα

Ο Δημήτρης Παπακώστας θα περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου.

Ένας από τους πιο κομβικούς παίκτες για τον Εργοτέλη στο δεύτερο μισό της σεζόν, δεν υπολογίζεται για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Παπακώστα, ο οποίος πέρασε τις πύλες του Μαρτινέγκο τον Ιανουάριο και κατάφερε με τα γκολ του να δώσει πνοή στην επιθετική γραμμή του Εργοτέλη, όμως η σεζόν ολοκληρώθηκε άδοξα και με τον πιο ατυχή τρόπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Primesport.gr  ο νεαρός επιθετικός υπέστη ρήξη οπίσθιου χιαστού, με αποτέλεσμα όπως είναι προφανές, να μην υπολογίζεται για το υπόλοιπο της χρονιάς και να πρέπει να περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το πρόβλημα και οι ενοχλήσεις στο γόνατο του Παπακώστα, είχαν εντοπιστεί εδώ και αρκετά παιχνίδια, ωστόσο ο ίδιος με αυταπάρνηση θέλησε να βοηθήσει την ομάδα, έως ότου έπαιρνε στα χέρια του, τα αποτελέσματα της μαγνητικής εξέτασης στην οποία είχε προχωρήσει, κατόπιν επιθυμίας και των ανθρώπων της ομάδας, να σιγουρευτούν ότι όλα είναι καλά με την υγεία του.

Το τελευταίο παιχνίδι του Δημ. Παπακώστα, ήταν αυτό κόντρα στον ΠΑΝΟΜ όπου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο για 20′ περίπου και ο χρόνος αποκατάστασης του υπολογίζεται στους τέσσερις μήνες μετά το χειρουργείο.