Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΣΟΚ: 19χρονος ποδοσφαιριστής πέθανε στον ύπνο του

Στον θρήνο βυθίστηκε η Ηλεία, στο άκουσμα του ξαφνικού θανάτου του 19χρονου άσου του Ολυμπιακού Σαβαλιών.

Δεν μπορούν να το πιστέψουν οι κάτοικοι της Ηλείας πώς ένα 19χρονο παιδί «χάθηκε» τόσο ξαφνικά. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Σαβαλιών πέθανε ξαφνικά στον ύπνο, με τις αιτίες του θανάτου του να παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος βρέθηκε από τη μητέρα του την Τετάρτη (12/10) δίχως τις αισθήσεις στο κρεβάτι του, με αποτέλεσμα να ειδοποιήσει άμεσα το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το άτυχο αγόρι διακομίσθηκε στη Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Αντώνη Μπορδόκα, για τον άδικο και τόσο πρόωρο χαμό του. Ο Αντώνης ξεκίνησε στις ακαδημίες της ομάδας μας από το 2014, μικρό παιδί, κατορθώνοντας γρήγορα να γίνει μέλος της μεγάλης ομάδας. Σε κάθε του κίνηση ξεχώριζε, όχι μόνο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, αλλά και για το ήθος και την ευγένεια που τον χαρακτήριζε. Η απώλειά του γέμισε θλίψη όλη την τοπική κοινωνία και όχι μόνο.

Αντώνη μας άφησες νωρίς. Καλό ταξίδι…».

Πηγή: sportstonoto