Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σουτζής: «Με την ίδια φιλοσοφία όπως σε όλα τα ματς»

Ο Ποσειδώνας θα υποδεχθεί την Μινωική την Κυριακή που μας έρχεται στο πρώτο παιχνίδι του νέου έτους, όπου στοχεύει τη νίκη έτσι ώστε να παραμείνει ψηλά στην βαθμολογία. 

Οι απουσίες για το ιστορικό σωματείο παραμένουν ίδιες όπως σε κάθε ματς, με τον Νίκο Σούτζη να μην υπολογίζει έως το τέλος της σεζόν του Τζαγκουρνή και Σωμαράκη. 

Ο τεχνικός του Ποσειδώνα μίλησε στο Primesport.gr όπου αρχικά ευχήθηκε για το νέο έτος, ενώ για το ματς υπογράμμισε ότι ο στόχος τους παραμένει ο ίδιος όπως σε κάθε παιχνίδι που δεν είναι άλλος από το να διεκδικήσουν το τρίποντο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο και το 2023 να φέρει ότι επιθυμεί στον κάθε ένα. Όσον αφορά το παιχνίδι, ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία είναι έμπειρη στην κατηγορία και με ποιοτικούς παίκτες. Η ομάδα μου θα πάει με την ίδια φιλοσοφία όπως σε όλα τα ματς. Θα μπούμε στο παιχνίδι να διεκδικήσουμε τη νίκη ελπίζοντας να τα καταφέρουμε και να ξεκινήσει η ομάδα μας με το δεξί στο νέο έτος»