Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σούπερ μεταγραφή με Κουσίδη για την Γαρίπα!

Η Γαρίπα πηγαίνει από το ένα μεταγραφικό χτύπημα στο άλλο!

Σε συμφωνία με τον Νίκο Κουσίδη ήρθε η διοίκηση της Γαρίπας, με τον πολύπειρο μεσοεπιθετικό να προσθέτει περισσότερη λάμψη και ποιότητα στο ρόστερ των νεοφώτιστων.

Με σκοπό να δυναμώσει ακόμη περισσότερο το «τρομερό παρεάκι» όπως ο ίδιος χαρακτηρίζει, που έχει δημιουργηθεί, ο Νίκος Κουσίδης ενσωματώνεται στα σχέδια του προπονητή, Δημήτρη Λουλουδάκη, ο οποίος όπως είναι φυσικό τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση για τη νέα προσθήκη στην ομάδα του.

Ο Κουσίδης ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, ενώ στην πορεία της καριέρας του φόρεσε τις φανέλες των Άρη, ΟΦΗ, Βύζαντα Μεγάρων, Πανθρακικού, της φινλανδικής Γιάρο.

Έπειτα επαναπατρίστηκε για λογαριασμό της ΑΕ Καραϊσκάκης, προτού έρθει στο Ηράκλειο ξανά για τον Γιούχτα, ενώ μετά την ομάδα των Αρχανών, ακολούθησαν οι Ηρόδοτος, Ανθεστίων και μέχρι πρότινος ο ΠΑΝΟΜ από τον οποίο αποχώρησε το καλοκαίρι.

Η Γαρίπα θα είναι η επόμενη ομάδα που θα αγωνιστεί στην καριέρα του, με σκοπό να την βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνει στην Α2 ΕΠΣΗ.

Ο Νίκος Κουσίδης παραχώρησε και δηλώσεις στο Primesport.gr για την μεταγραφή του στη νέα του ομάδα τονίζοντας ότι: «Έρχομαι για το τρομερό παρεάκι που έχει φτιάξει η Γαρίπα, βοηθώντας την να πετύχει τους στόχους της»