Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σπουδαία ανατροπή και τρίτη νίκη στη σειρά για τις Ασίτες!

Οι Ασίτες συνέχισαν στον δρόμο των επιτυχιών επικρατώντας με ανατροπή της Αγ. Βαρβάρας με σκορ 3-1 στην έδρα τους.

Η ομάδα του Δημήτρη Χωματά, παρότι έμεινε πίσω στο σκορ δεν είχε πρόβλημα να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της και να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, σκοράροντας σε καίρια σημεία του αγώνα.

Ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο με τον ΑΣΑΒ να παίρνει προβάδισμα στο σκορ με τον Μαρή στο 15′ και τις Ασίτες μέσα από την επιμονή τους να κατορθώνουν να ισοφαρίσουν με ένα εξαιρετικό γκολ του Μανωλιτσάκη στο 45′ και πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στην ανάπαυλα.

Το γκολ αυτό έδωσε τα ηνία του αγώνα στους γηπεδούχους, οι οποίοι μπήκαν αποφασισμένοι στο δεύτερο μέρος να πετύχουν κι άλλα τέρματα και να φτάσουν στη νίκη.

Τα «Λιοντάρια» είχαν ένα ακυρωθέν γκολ με τον Ζ. Κοπιδάκη, αλλά και κλασσικές χαμένες ευκαιρίες με τον ίδιο παίκτη αλλά και τον Λιανδράκη που είχε περάσει στο ματς στο ημίχρονο.

Η πίεση στα καρέ της Αγ. Βαρβάρα απέφερε καρπούς στο 70ο λεπτό, με τον αρχηγό Μανώλη Ρουμπάκη να… λέει ευχαριστώ σε ένα λάθος της αντίπαλης άμυνας για να σκοράρει με ψιλοκρεμαστό πλασέ το γκολ της ανατροπής.

Τα πράγματα πήραν μία καλή τον δρόμο τους στο 76′ με τον Ζαχάρη Κοπιδάκη να αξιοποιεί την ασίστ του Κάτελα για να διαμορφώσει το τελικό 3-1 και να υπογράψει την τρίτη συνεχόμενη νίκη της ομάδας του.

Ασίτες (Δημήτρης Χωματάς): Φουντουλάκης, Μουντράκης, Ρουμπάκης Κ., Κάτελας, Κάββαλος, Τριανταφύλλου, Παρασύρης, Ρουμπάκης Μ (80′ Κοπιδάκης Γ.) , Κοπιδάκης Ζ (88′ Αναστασάκης), Μανωλιτσάκης (58′ Φαλατάκης), Σαβουϊδάκης (46′ Λιανδράκης)

Αγία Βαρβάρα (Γιώργος Φιολιτάκης): Πελεκανάκης, Δουκιαντζάκης, Κοζορώνης, Ανδρικάκης, Μαρής, Καλαϊτζάκης, Γιαλιτάκης, Σαμωνάκης, Αντωνακούδης, Κοζορώνης Ν., Καλομοίρης