Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αναλαμβάνει την Κ19 ο Τιτομιχελάκης!

Πολύ σημαντική ενίσχυση για την ακαδημία του Γιούχτα

Η ΠΑΕ Γιούχτας, όπως είχε αρχικά δεσμευτεί, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα και στηρίζει ακράδαντα την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και την εμπέδωση του υγιούς αθλητικού ιδεώδους επί 66 χρόνια τόσο στην μεγάλη ομάδα όσο και στην Ακαδημία και τις υποδομές.

Στα πλαίσια αυτής της φιλοσοφίας και με κεντρικό άξονα δράσεων τα παιδιά, ξεκίνησε ήδη την λειτουργία των Ακαδημιών της καθώς και των τμημάτων υποδομών που αφορούν την Κ19, Κ17 κλπ.

Για την στελέχωση του τεχνικού τμήματος των Υποδομών της Κ19 ενημέρωσε για την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Λεωνίδα Τιτομιχελάκη.

Ο κ. Τιτομιχελάκης είναι εκπαιδευτικός, καθηγητής φυσικής αγωγής στο ιδιωτικό εκπαιδευτήριο «Το Παγκρήτιον» , με ειδικότητα ποδόσφαιρο και κάτοχος διπλώματος UEFA-A.

Έχει σημαντική εμπειρία στις αναπτυξιακές ηλικίες έχοντας διατελέσει προπονητής στα τμήματα υποδομής του ΠΟΑ, τεχνικός διευθυντής στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΟΦΗ και προπονητής στην ομάδα Κ17 για πολλά χρόνια.

Έχει εργασθεί ακόμη στην ομάδα του Α.Ο.Δαιδάλου, του Α.Ο. Ανθέστιων (πρωτάθλημα στην Α2 κατηγορία), του Α.Ο. Πόρου (πρωτάθλημα στην Α1 κατηγορία και άνοδος στη Γ´εθνική κατηγορία) και τα τελευταία δυο χρόνια στην ομάδα νέων του Αλμυρού ( πρωτάθλημα στη Β´κατηγορία).

Τέλος, ασχολείται τα τελευταία χρόνια στην ατομική βελτίωση ερασιτεχνών και επαγγελματιών ποδοσφαιριστών.

Η συνεργασία αυτή ευελπιστούν οι άνθρωποι των Αρχανών ότι θα επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα και σε αυτό βοηθά η σημαντική του εμπειρία και οι γνώσεις του.

Τέλος ο Γιούχτας τον καλωσόρισε στην μεγάλη οικογένεια του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του.