Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σπουδαίο πέρασμα του Ανθεστίωνα από τη Γέργερη, 1-2 τον Ρούβα!

Με τον καλύτερο τρόπο κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες ο Ανθεστίωνας επικρατώντας στη Γέργερη του Ρούβα με 1-2.

Η ομάδα του Βασίλη Πλεσίτη επανήλθε στις νίκες με 1-2 κόντρα στον Ρούβα για την 17η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Στο πρώτο 25λεπτό ο Ανθεστίων μπήκε πολύ δυνατά και είχε και δοκάρι με τον Κεφάκη για να ανοίξει το σκορ όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.

Ο Μπερνίκου απείλησε εκ νέου για τους φιλοξενούμενους και στη συνέχεια ο Ρούβας πήρε μέτρα στο γήπεδο και έφτασε στην πρώτη του τελική με τον Πρίφτη.

Στο δεύτερο μέρος ο Ανθεστίων ανέκτησε και πάλι τα ηνία, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με τον Λυδάκη αλλά και τον αντικαταστάτη του Φωτόπουλο.

Το γκολ για την ομάδα του Θραψανού που ξεκλείδωσε την άμυνα του Ρούβα, ήρθε στο 67′ με τον Κεφάκη να χρίζεται σκόρερ με ατομική προσπάθεια.

Νωρίτερα οι γηπεδούχοι σπατάλησαν σπουδαίες ευκαιρίες με τους Πρίφτη, Περογαμβράκη και Χριστοφοράκη να μην μπορούν να νικήσουν από ευνοϊκή θέση τον Κασσωτάκη.

Στο 80′ τα πράγματα έδειχναν να παίρνουν τον δρόμο τους, με τους νεοεισελθόντες Σεραφειμίδη και Χατζάκη να συνεργάζονται, με τον πρώτο να σεντράρει και τον τελευταίο με κεφαλιά να γράφει το 2-0.

Ο Ρούβας στην τελευταία φάση του αγώνα κατάφερε να μειώσει με τον Ξημεράκη, όμως δεν είχε άλλα χρονικά περιθώρια για να διεκδικήσει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ρούβας (Νίκος Τσερεβελάκης): Ζερβός, Ξημεράκης, Κοκολάκης, Ζερβός Μ., Πρίφτης, Τσατσάκης, Σεΐκ, Τσατσάκης (74′ Περογαμβράκης Μ.), Απλαδάς, Χριστοφοράκης, Ντέτσικας, Περογαμβράκης

Ανθεστίων (Βασίλης Πλεσίτης): Κασσωτάκης, Γιούγκα, Σαριδάκης, Δρακάκης, Κουρίνος, Ανυφαντάκης (55′ Στρατάκης), Χρηστάκης (77′ Χατζάκης), Κεφάκης (77′ Χότζα), Τρουλάκης (63′ Σεραφειμίδης), Μπερνίκου, Λυδάκης (77′ Φωτόπουλος)